Du er tæt på, Søren

Søren Hansen sluttede i dag på et flot andenplads i forbindelse med BA-CA Golf Open turneringen i Østrig og avancerede dermed til en 36. plads på European Tour pengelisten med en samlet indtjening i 2006 på ca. 300.000 euro eller lidt over 2,2 millioner danske kroner. Søren viser således atter, at han virkelig har potentialet til at klare presset i forbindelse med en finalerunde og være med helt i front.

Personligt synes jeg, at Søren har et af de flotteste golfsving på European Tour og han kan virkelig mobilisere et spil i topklasse (finalerunden i 65 slag viser det med al tydelighed). Søren udviser også en god portion seriøsitet samtidigt med, at han virker som en rigtig flink fyr – ikke at de to ting i sig selv er modstridende :o)

Ganske vist har han haft en lidt svingende sæson i år, men med flotte placering i dag, har Søren sandsynligvis allerede sikret sig næste års tourkort – ganske som det er sket de sidste mange år, hvor han har vist, at han holder solidt fast i tourkortet. I 2002 viste Søren også, at han er i stand til at vinde i form af den fantastiske sejr i Irland, hvor Søren vandt Murphy’s Irish Open i omspil mod tre andre Europatour spillere.

Med det solide spil som Søren udviser for tiden, virker det som om, at han er tæt på sin næste sejr – der skal i hvert fald lyde et stort tillykke på forhånd fra mig :o)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s