Solgte skindet for tidligt…

tbjorn2.jpg

Desværre lykkedes det ikke for Thomas Bjørn at hive sejren hjem i The Barclays Scottish Open, som jeg og helt sikkert ikke mindst Thomas Bjørn selv havde håbet på. På trods af han startede dagens finalerunde på en delt førsteplads, hang spillet bare ikke godt nok sammen til at få scoret birdies nok til at slå dagens superrunde af svenske Johan Edfors.

Dagens sejr til Johan Edfors giver ham 4,3 millioner kroner i præmiepenge. Dermed har han da fået råd til at bruge bare et par hundrede kroner på at købe en pænere cap, end den han havde på i dag. Ganske vist må der gerne komme lidt mere friskhed ind i den meget traditionsbundne golfverden, når vi taler tøj, men Johans militæragtige cap er nu engang ikke køn eller smart – i hvert fald ikke efter min mening. Anyway, så fik jeg sagt det :o)

Hvad angår Thomas Bjørn, så kan han i det mindste bruge resultaterne i denne uges turnering til få at rettet lidt på detaljerne i spillet. For det er ikke de store ting, som afholder Thomas fra at vinde årets allervigtigste turnering, nemlig næste uges British Open, som spilles på Royal Liverpool Golf Club i Hoylake. Thomas har før vist, at han har spillet og nerverne til at være med helt fremme i kampen om de prestigefyldte Majors turneringer.

Held og lykke, Thomas og god tur i næste uge.

Comments

 1. Michael Kofoed says:

  Generelt har du alt for mange indlæg om emnet – golf. Golf er en tidsrøver, og et spil (ikke sport) for motoriske tabere som ikke kan udfolde sig i rigtige sportsgrene. De fleste golf udøvere var tit og ofte dem der blev valgt sidst til div.holdsporte i folkeskolens gymnastiktimer!

 2. Din sure, gamle, indadvendte, indsigtsbegrænsende mand. Det er da utroligt, at du sviner en sportsgren (for det er, hvad det er) som i det mindste er dopingfri og står for moral, etik og gentlemanship (det ved du selvfølgelig ikke, hvad betyder, men en dag, hvor jeg har 2-3 timer, skal jeg nok fortælle dig det).

  Hold du dig nu til de “sportsgrene”, hvor man snyder gennem doping, aftalt spil og andre uregelmæssigheder – det er åbenbart ikke muligt at spille fodbold, gennemføre cykelløb, boksning eller lignende uden at have en skjult narkoafhængighed :o)

  Anyway, fed kommentar fra dig trods alt :o)

  /Leif

 3. Michael Kofoed says:

  Sekvfølgelig er golfspillere ikke dopet. Det ville jo være forfærdeligt hvis en 18 huls bane kunne klares på under 6 timer! Golf på TV, er som at sende sovepiller ud i æteren. Men okay, en gang imellem har man jo også brug for en middagslur :o)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: