Tigeren er tilbage…

tigerwoods.jpg

For et par måneder siden måtte Tiger Woods‘ far, Earl Woods, opgive en mangeårige kamp mod prostatakræft. Faderens død har forståeligt nok taget hårdt på Tiger og hans golfspil, som bestemt ikke har været superstabilt i perioden efter.

Blandt andet missede Tiger cuttet i en Major turnering for første gang siden at han blev professionel. Det skete da Tiger ikke formåede at holde sig blandt de bedste i forbindelse med årets U.S. Open Championship turnering.

.I dag spillede Tiger den første runde af The Open og det virker som om, at han har fundet rytmen i spillet igen. Tiger gik nemlig runden i kun 67 slag eller fem under banens par, hvilket rækker til en delt andenplads indtil videre.

Han lagde ellers ud med en bogey på første hul, men derefter viste Tiger, at han stadig har golfverdenens største fightervilje. Selv en række mindre gode slag kunne ikke ryste Tiger og det lykkedes ham at undgå yderligere bogeys. Tværtimod blev det endda til fire birdies og ikke mindst en imponerende eagle på 18. hul, hvor han holede et 7-8 meter langt put i bedste Tiger-stil, d.v.s. lige midt i hullet!

Så Tigeren er tilbage i god form og har dermed startet jagten på hans tredje British Open majortitel.

Vidste du for øvrigt, at Tiger – selvom at han kun er 30 år gammel – allerede har været professionel golfspiller i 10 år indtil nu og at han i denne periode har vundet hele 66 turneringer, heraf 10 majortitler?

jacknicklaus.jpg

Verdens mest vindende golfspiller gennem tiderne, Jack Nicklaus, har vundet ikke mindre end 113 turneringer på verdensplan, herunder imponerende 18 majors over en periode på næsten 43 år, indtil at han stoppede med at spille professionelle turneringer i 2005 i en alder af 65 år.

Gad vide, hvad Tiger Woods kan drive det til, hvis han fortsætter med at spille til at han fylder 65 år?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: