Giv mig fred de næste tre dage…

rydercup2.jpg

I dag starter en af verdens største sportsbegivnheder i form af The Ryder Cup, hvor Europa og USA kæmper om æren og Ryder Cup trofæet. Turneringen, som afholdes hvert andet år i henholdsvis USA og Europa, spilles denne gang på The K Club i Irland.

Hvis du har fulgt det mindste med i pressen omkring Ryder Cup, ved du også, at Thomas Bjørn desværre ikke blev udtaget til det europæisk hold i år. Det er en skam, for Thomas har før vist, at han er en fantastisk Ryder Cup spiller – både i singlerne og når der skal spilles holdspil. Ikke desto mindre står Europa alligevel med favoritværdigheden som følge af et meget stærkt og erfarent hold, i modsætning amerikanerne, der stiller med mange nye spillere. Europa bør dog udvise forsigtighed og ikke tage noget for givet.

Nu fik jeg egentlig skrevet mere om Ryder Cup, end jeg havde planlagt. Jeg ville egentlig bare bede om fred og ro i de næste tre dage, hvor jeg håber, at få lejlighed til at nyde så meget Ryder Cup som muligt. Så vent med at ringe til på mandag, hvis du vil mig noget :o)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: