Hole-in-one til Europa

rydercup15.jpg

Under andendagen af The Ryder Cup var der noget mere spænding om udfaldet af flere af matcherne og specielt om eftermiddagen blev der jævnligt byttet rundt på, hvem der var foran og, hvem der var bagefter.

Formiddagens fourballs endte med 2½ til Europa mod 1½ til USA, primært som følge af, at adskillige amerikanere ikke spillede særligt godt. Specielt Tiger Woods skuffede og fik igen bekræftet kritikerne i, at nok er han en helt fantastisk individuel golfspiller, men desværre ikke den store teamplayer.

Efter at formiddagens runder var spillet færdige, endte den foreløbige stilling på 7½ points til Europa og 4½ points til USA. Eftermiddagens foursomes resulterede i nøjagtigt samme pointfordeling som om formiddagen, d.v.s. 2½ til Europa mod 1½ til USA.

Dagens suverænt bedste slag (og sandsynligvis det bedste under hele turneringen) kom fra englænderen Paul Casey i form af en fantastisk hole-in-one på hul 14, som er et par 3 hul på 195 meter.

Europa står således særdeles stærkt med 10 points mod 6 points til USA. Før søndagens 12 singler mangler vi kun 4½ points for at genvinde Ryder Cup trofæet for tredje gang i træk. Europa kan således atter påstå, at ganske vist bliver den amerikanske PGA-tour betegnet som den stærkeste i verden, men at det drejer sig nok mere om penge end om, at hvem, der har de bedste golfspillere – i hvert fald når det gælder holdspil og sammenhold.

Comments

  1. Jan Grevsen says:

    “Specielt Tiger Woods skuffede og fik igen bekræftet kritikerne i, at nok er han en helt fantastisk individuel golfspiller, men desværre ikke den store teamplayer.”

    Det gælder vel bare om at få bolden i hul? :-)

  2. Ja, helt rigtigt og det er faktisk ikke så svært – jeg har faktisk personligt lavet 32 hole-in-ones (altså ganske vist på Xbox’en :o)

    /Leif

  3. Det er vist lang tid siden. ^^

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: