1.350.000 flere grunde til at…

tigerwoods8.jpg

Efter en skuffende indsats ved Ryder Cup, er Tiger Woods tilbage i vanlig stil i forbindelse med American Express Championshop, som afholdes på The Grove Hertfordshire i England. Det er ensbetydende med, at Tiger har lagt sig i spidsen efter første dag med en runde i 63 slag eller otte under banens par.

Et eller andet sted synes jeg stadig, at det er utroligt, at Tiger Woods – når han trods alt er verdens bedste golfspiller – ikke formåede, at være en mere aktiv og bidragende spiller for det amerikanske hold under Ryder Cup. Tiger Woods er uden tvivl den bedste individuelle golfspiller, som verden har set i nyere tid. Men når det gælder holdspil (som Ryder Cup jo i høj grad er), formår han ikke at bidrage med sit fulde potentiale.

Om det så er fordi, at Tiger Woods har 1.350.000 flere grunde (i dollars vel at mærke) til at deltage i denne uges turnering med et langt større engagement end sidste uges Ryder Cup (hvor man “kun” spiller om æren), vil jeg lade være usagt :o)

Comments

  1. For cirka en måneds tids siden, havde jeg faktisk fornøjelsen at bo på The Grove Luxury Hotel Resort, som er hotellet, der støder op til banen, som Tiger Woods spillede på.

    Gad godt have haft tid til at spille en runde golf på denne fede bane :-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s