Så kom den menneskelige indsigt

hvilshoej.jpg

Jeg har netop læst, at integrationsminister Rikke Hvilshøj har givet en opholdstilladelse til Rams, den 15-årige forældreløse dreng fra Sri Lanka. Dermed er flere ugers usikkerhed overstået og drengen behøver ikke længere at frygte udvisning til sit borgerkrigshærgede hjemland (læs eventuelt også mit oprindelig indlæg om emnet ved at klikke her).

Jeg synes, at det er yderst positivt, at Rikke Hvilshøj nu har fået den menneskelige indsigt og har indset, at det eneste rigtige at gøre, var at give Rams en opholdstilladelse. Jeg kan selvfølgelig godt frygte, at det kun skyldes den massive negative presseomtale. Imidlertid vælger jeg at være positiv indstillet og håber, at integrationsministeren vil bruge denne sag til generelt at kigge systemet efter i sømmene og tilsikre en langt mere medmenneskelig behandling af sagerne fremover.

Comments

  1. Problemet er bare, at denne menneskelighed desværre kun kommer til udtryk, når medierne kommer på banen med en ny historie om personer, der står til udvisning af den ene eller anden grund.

  2. Desværre har du ret, Jørgen.

    Det er virkelig trist, når medmenneskeligheden i “systemet” først kommer frem, når der kommer kamera på.

    Samtidigt er det også helt skævt, at kun dem mennesker, der formår at “markedsføre” sig, bliver dem, der får prioritet i systemet.

    /Leif

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: