Klovnen i herreturneringerne?

michellewie8.jpg

Så missede Michelle Wie atter cuttet i forbindelse med en herregolfturnering. Under Casio Wold Open turneringen i Japan var teenage-golffænomenet ikke i nærheden af, at mønste et spil, der kunne skaffe adgang til weekendens finalerunder. Wie endte på en næstsidste plads og missede dermed cuttet for 11. gang i en herreturnering ud af 12 forsøg.

Jeg forstår simpelthen ikke Michelle Wie, hendes forældre, rådgivere eller sponsorer. Det er jo ved at udvikle sig til en farce, hvor hun nærmest får en obligatorisk rolle som klovn i de herreturneringer, hvor Michelle Wie får en invitation til. Hvorfor udvikler hun ikke sit spil blandt de kvindelige golfspillere, hvor hun rent faktisk kan gøre en forskel?

Klik her for at læse mere herom i indlægget Kvinder og mænd hver for sig“.

Comments

  1. I virkeligheden er det måske udtryk for noget af den mangel på personligheder i herregolf. Let’s face it – der er Tiger og så alle de andre.

    Og måske vil diverse golfarrangører forsøge at skabe noget interessant ved at give Michelle Wie wildcard til x antal herreturneringer.

    Ved ikke om min teori er rigtig. Men sørgeligt er det at se Wie misse cut på cut. Hun er kvinde og hører derfor hjemme på Ladies Tour. Indtil hun har vundet en turnering der, er det ihvertfald svært at tage de gentagne forsøg på herretouren alvorligt.

Trackbacks

  1. […] eventuelt mere om dette emne i blogindlæggene “Klovnen i herreturneringerne?” og “Kvinder og mænd hver for […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s