Det er svært at tælle til to…

spritbilister1.jpg

Der er selvfølgelig ingen tvivl om, at det er dumt (og helt uansvarligt og uacceptabelt) at køre spirituskørsel. Desværre må der være noget om, at det er virkelig dumme mennesker, der kører spritkørsel. For helt ærligt, hvor svært kan det være, at tælle til to? Her tænker jeg på antallet af genstande som en gennemsnitsperson må drikke, før promillegrænsen overskrides. Drikker man mere end to genstande, er det uforsvarligt at køre bil og man må lade den stå.

Ikke desto mindre findes der minimum 750 dumme bilister i Danmark, for det er antallet af spritbilister, som politiet har taget siden starten af december i forbindelse med de årlige julerazziaer. Heraf blev 136 spritbillister afsløret, fordi de var involveret i færselsuheld. Og nej, de 750 spritbilister er ikke dumme fordi, at de blev taget – de er dumme og helt uansvarlige fordi, at de ikke kunne tælle til to og lade bilen stå. Og det er jo dumt at være dum, når man så efterfølgende skal op til en ny køreprøve for at generhverve kørekortet.

Comments

  1. Skal jeg køre bil, vil jeg hellere undvære alkoholen end blive tage med for meget promille i blodet. Det er den bedste måde at undgå det på :-)

    God jul

  2. Du har ret – og så endda endnu nemmere at tælle til nul end to :o)

    Også rigtig god jul til dig, Jørgen.

    /Leif

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s