So ein Ding muss Ich auch haben

appleiphone12.jpgUnder Macworld konferencen i USA, har Apple netop fremvist deres første bud på en mobiltelefon. Det sker i form af iPhone, der i vanlig Apple-stil er et fantastisk lækkert og flot produkt, som lanceres i USA i løbet af juni og i Europa i løbet af 4. kvartal.

iPhone er et højteknologisk Kinderæg, som kombinerer tre ting i én enhed: Mobiltelefon, MP3-afspiller og internet kommunikationsenhed.

Apple’s første bud på en smartphone, som dog kun er en 2G-mobiltelefon, er udstyret med en berøringsfølsom farveskærm og får en speciel mobil variant af Apple’s Mac OS X operativsystem. Alt dette er pakket ned i et utrolig smart design med en fysisk størrelse på 115 x 11,6 x 61 mm og en vægt på 135 gram.

Som den store gadgetfreak jeg er, kan jeg jo kun sige: “So ein Ding muss Ich auch haben”. Jeg ser derfor meget frem til, at iPhone kommer på markedet og kan næsten ikke vente.

Det kommer jeg dog desværre nok til og i allerværste fald i noget, der minder om næsten et helt år, hvis det holder vand med, at iPhone først kommer til Europa i slutningen af 4. kvartal :o(

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s