Michelle, for pokker…

michellewie10.jpg

Jeg sidder og følger med på nettet med, hvordan det går med Sony Open turneringen på Hawaii, hvor den 17-årige golfstjerne, Michelle Wie, igen deltager i en herreturnering. I skrivende stund ligger Michelle (atter) på en suveræn sidste plads. Dermed kommer hun sandsynligvis til, at misse sit 12. cut ud af 13 mulige i herreturneringer.

Uanset, hvor meget jeg end måtte ønske, at hun kvalificerer sig til finalerunderne, så forstår jeg stadigvæk ikke Michelle Wie eller de rådgivere, som omgiver teenage-golffænomenet. Uanset, hvor meget nogen mener, at det er med til at hærde hende til fremtiden, så kan jeg umuligt tro, at Michelle synes, at det er fedt at ende som nummer sjok i feltet i alle herreturneringer som hun har deltaget i – på nær én!

Jeg må desværre konstatere, at Michelle Wie nu er ved at udvikle sig til, at blive de facto klovnen i de herreturneringer, som hun deltager i.

Michelle, for pokker. Få dig nu etableret på Ladies PGA Tour, inden at du begynder at bide skeer med de meget formstærke, mandlige golfspillere. Du er trods alt kun 17 år og har adskillige årtier til at få prøvet kræfter med herreturneringer.

Læs mere om emnet i indlæggene “Klovnen i herreturneringerne?” og Kvinder og mænd hver for sig“.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s