Igen, igen, igen… for 12. gang

michellewie12.jpg

Som forudset tidligere (hvilket dog ikke krævede en særlig stor krystalkugle), klarede Michelle Wie ikke cuttet ved Sony Open turneringen på Hawaii.

Efter en anden runde i seks slag over banens par og en samlet score på 14 slag over par, endte hun som nr. 140 ud af 142 spillere (oprindeligt stillede 144 spillere op, men to spillere blev diskvalificeret efter anden runde). Michelle Wie har således missset 12 ud af 13 mulige cut i forskellige herreturneringer.

Cuttet ved turneringen blev på even par og med Michelle Wies samlede score på 14 slag over par, var hun altså meget langt fra, at komme videre til weekendens finalerunder. Med en første runde i hele 78 slag og en anden runde i 76 slag, er der ganske simpelthen klasseforskel mellem Michelle Wie og de 73 spillere, som klarede cuttet med en gennemsnitsscore på par (banens par er 70).

Og hvis man tænkte den ganske vist lidt utopiske tanke, at hun endda skulle have haft en top-10 placering, inden finalerunderne, skulle Michelle Wie have gået de to indledende runder i hele 20 (!) slag mindre, end hun rent faktisk gjorde!

Moralen med ovenstående statistik, er at underbygge, at jeg fortsat synes, at kvinder og mænd bør spille hver for sig i professionelle golfturneringer. Selv for en så talentfuld og langtslående pige som Michelle Wie, er der ganske enkelt for stor forskel på niveauet mellem kvinder og mænd i professionelle turneringer.

Jeg skal bestemt ikke afvise, at hun på et tidspunkt kan komme til, at bide skeer med de mandlige golfspillere, men der er ikke noget, der tyder på, at Michelle Wie er klar til det endnu eller bliver det i løbet af de kommende år.

Statistikken siger i hvert fald noget helt andet.

Comments

  1. Snexlex says:

    I hope this will make my Michelle Wie stocks go up so I make some money on it :-)

    http://www.trendio.com/word.php?wordid=393&language=en

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s