Ryd Dortheavej omgående!

dortheavej1.jpg

Som du sikkert har hørt eller læst om, så har besætterne af Ungdomshuset nu også besat en ejendom på Dortheavej i den nordvestlige del af København. I følge en talsmand for de unge, så vil de nu både “beholde” Ungdomshuset og samtidigt “have” ejendommen på Dortheavej 63 og brandstationen på Jagtvej 155 til deres frie disposition. Og jo forresten, så vil de unge også have gratis el, vand og varme.

Jeg må indrømme, at jeg synes, at både politikere og myndigheder nu må vise, at den private ejendomsret er ukrænkelig og skal respekteres – også af de i høj grad utilpassede unge. Nu må det simpelthen være nok og jeg vil opfordre til, at man omgående rydder de unge fra Dortheavej 63 og i samme moment får ryddet Ungdomshuset.

Hvis jeg som privatperson gennemførte den helt og aldeles tumpede handling som det ville være, at besætte eksempelvis en ejendom, som tilhører enten en privatperson, en virksomhed, en kommune eller staten, er der ingen tvivl om, at jeg i løbet af få timer ville blive bedt om, at fjerne mig fra ejendommen af egen fri vilje eller blive fjernet med magt.

Hvorfor er det så lige, at de unge ikke behøver, at efterleve landets helt grundlæggende og fundamentale love, men kan gøre, som det passer dem? Og hvad er det som gør, at de tror, at de bare kan kræve og forlange, at få “tilkendt” de ejendomme, som de ulovligt besætter? Det virker som om, at de unge aldrig har prøvet at leve en normal tilværelse, hvor man må yde, før man nyde – som bekendt er der intet her i livet, som er gratis.

Jeg er helt på linie med Københavns kultur- og fritidsborgmester Martin Geertsen, som har meldt ud, at nu må dialogen stoppe, efter at de unge nu også har besat Dortheavej 63. Man forhandler ikke med forbrydere, der i den grad bliver ved med, at bryde lovgivningen og som ikke respekterer den private ejendomsret. Derimod forhandler og lytter man til de mennesker, som kan finde ud af, at respekterer landets love og regler og i øvrigt stiller sig op i køen af interesseorganisationer og enkeltpersoner, der gerne vil have andel i kommunens midler.

Det må derfor være nok nu og der er kun en vej frem mod de unge og det er den hårde vej. De skal først og fremmest ud af de besatte bygninger og derefter skal de stilles til ansvar for deres handlinger.

Min opfordring til politikerne og myndigheder er derfor: Stop enhver form for dialog nu og gå i gang med at rydde de ulovligt besatte ejendomme. De unge har fået mere end rigeligt med chancer og det er slut nu.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s