Kom så, Anders!

andershansen10.png

Så er det et faktum: Anders Hansen har klaret cuttet ved sin allerførste optræden på PGA Tour’en i USA ved Bob Hope Chrysler Classic turneringen. Det er altså bare så sejt gået! Ganske vist måtte Anders kæmpe hårdt for bare, at gå runden i par og, hvis man skal være helt ærlig, så var det også en dårlig runde. Men skidt være med det – det vigtigste er, at han klarede cuttet :o)

Ganske vist betød det, at Anders gik fra en delt 13. plads til en delt 36. plads, men jeg krydser nu alligevel fingre for en rigtig god finalerunde for ham i dag. Hvis Anders kan finde samme solide spil frem, som han havde på førstedagen, tror jeg nu stadig på, at en top-20 placering er realistisk, hvilket ville være en fantastisk flot start på Anders’ amerikanske PGA Tour-eventyr.

Kom så, Anders – lad os få en superrunde i dag fra din side i dag/aften. Og husk, at du har allerede vundet den første sejr i form af, at have klaret cuttet. Og skulle du ende med at få en top-20 placering, vil det jo i sig selv også være en slags en sejr! Uanset set hvad, så er det i hvert fald en rigtig godt start du har fået i USA.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s