Ny putter til 170.000 kroner?

tw-putter2.jpg

Hvis du er på udkig efter en ny putter, skulle du måske kigge på en Scotty Cameron Tiger Woods Tour Putter. Der er dog ingen grund til at fortsætte overvejelserne om lige netop denne putter, med mindre du er indstillet på at betale ikke mindre end ca. 30.000 dollars svarende til ca. 170.000 kroner!

Tilbage i 2000 producerede Scotty Cameron åbenbart tre puttere til en vis Mr. Woods, som udvalgte én af disse håndlavede puttere. Den anden putter blev solgt til en person i Japan og den tredje og sidste putter er nu til salg på eBay til den højestbydende – i skrivende stund altså ca. 30.000 dollars.

PS: Hvis du synes, at ovennævnte putter er for dyr, skal du vide, at jeg er indstillet på at sælge min egen “Scotty Cameron Leif Carlsen Tour Putter” for en tiendedel af den anden putters pris og at prisen inkluderer levering over alt i Danmark :o)

Comments

 1. Hej Leif,

  håber du “overlevede” din 40 årige fødselsdag? Du lyder til at være en meget sjov/intelligent dansker (desværre er der langt imellem dem nu omstunder), men nu da du er “on the back 40”, vil du finde ud af at “life is just beginning” (fasten your seatbelt).

  Jeg ville have købt din “lefty”, men du leverer “kun” i Danmark og jeg bor på på den anden side af “dammen”.

  Indtil næste gang, good golfing, Leif and have fun and don’t work to hard.

 2. Hej Mogens,

  Tak for “støtten” og de venlige ord :o)

  Med hensyn til min putter, så kan det sagtens lade sig gøre, at levere den til dig på den anden side af “dammen” – til kr. 17.000 kan jeg sagtens finde ud af, at købe en flybillet :o)

  Mange hilsner

  Leif

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: