Søren Pind, tag dig sammen!

sorenpind1.jpg

Venstres Søren Pind har på et blogindlæg på Berlingske Tidendes website udtrykt, at han mener, at et menigt medlem af Folketinget ikke har den store indflydelse på folkestyrets arbejde. Ifølge Søren Pind bruges tiden som menigt medlem på meningsløse møder og at man enten være ordfører eller minister for at få væsentlig taletid og indflydelse.

Oven på et beklageligt valgnederlag til Ritt Bjerregaard i 2005, virker det som om, at Søren Pind endnu ikke har fundet sin indre ro i forhold til hans virke på Christiansborg. Faktisk tror jeg, at Søren er gået lidt sukkerkold i dansk politik og trænger til at finde lidt frisk motivation at komme videre i livet på.

Så kære Søren, stop nu tuderiet og kom videre. Jeg er sikker på, at der er masser af indflydelse at få i Folketinget, hvis du er indstillet på at kæmpe og arbejde for det. Som bekendt kommer intet let her i livet og helt sikkert heller ikke det, at få indflydelse på folkestyrets arbejde og udvikling, men du har altså tidligere vist, at du kan skabe resultater – også under svære vilkår.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: