Den bedste Shiraz jeg har smagt!

heathcote-ii.jpgJeg har netop haft lejlighed til at smage en rødvin i absolut topklasse i form af den australske Heathcote II Shiraz 2004, som med en pris på 345 kroner må betegnes som en dyr flaske vin. Jeg kan dog allerede nu afsløre, at jeg synes at denne vin er alle penge værd. Heathcote II er skabt af danskeren Peder Rosdal i samarbejde med franskmanden Lionel Flutto og de to herrer har sat sig i hovedet, at de kun vil producere vin af højeste kvalitet.

Og det synes jeg bestemt er lykkedes for dem. Allerede når man dufter til denne vin kan man virkelig fornemme, at det er en kvalitetsrødvin med kraft og saft og når man smager på vinen bliver man med det samme bekræftet i duftindtrykket. Man kan virkelig smage de koncentrerede frugttoner fra shiraz druerne og lagringen fra egetræsfadene og eftersmagen er dejlig lang og tør. Jeg vil klart anbefale, at man enten nyder vinen uden mad til eller drikker den til kødretter, der kan tåle en kraftig vin – alt andet ville være synd, når vinen nu er så kraftfuld i smagen.

Alt i alt må jeg sige, at det er den bedste shiraz rødvin som jeg nogensinde har smagt! Så hvis du skal flotte dig med en rigtig god flaske rødvin til en speciel begivenhed, kan jeg i hvert fald anbefale Heathcote II Shiraz 2004 :o)

Fakta om vinen:

  • Hvem? Heathcote II
  • Hvad? Heathcote II Shiraz 2004
  • Hvor? Heathcote, Australien
  • Hvor meget? 345 kroner
  • Hvor god? 5 ud af 5 vinglas

Trackbacks

  1. […] af træning, men derimod bare på afslapning med lidt god men stadigvæk sund mad og et par glas rigtig god rødvin […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: