Jubii! Starbucks kommer til Danmark…

starbucks21.jpg

Så sker det langt om længe! Den amerikanske kaffekæde Starbucks åbner deres første café i Danmark i løbet af juni måned.

I første omgang bliver det desværre kun i Københavns Lufthavn, at man kan nyde en Starbucks latté eller frappuccino. Men mon ikke Starbucks hurtigt får åbnet caféer andre steder i landet således, at man kan nyde deres gode kaffe andre steder end i lufthavnen.

Vi har ganske vist allerede et par gode kaffekæder i form af Baresso og Estate Coffee, men efter min mening kan de altså ikke helt måle sig med Starbucks. Måske kan en smule konkurrence få de to eksisterende kæder her i landet oppe sig lidt på service og kvalitet. Under alle omstændigheder synes jeg, at det er “topdollar”, at Starbucks kommer til Danmark – det har de ventet alt for længe med :o)

Comments

 1. Helt enig, det bliver da spændende – måske man skulle en tur i lufthavnen bare på den konto ;-)

 2. Hej Deborah,

  Jeg læste, at Starbuck heldigvis bliver placeret i ankomsthallen således, at alle og enhver kan komme og få en god kop mocca.

  Så ja, det bliver bestemt nogle køreture til lufthavnen værd :o)

  /Leif

 3. Hej Leif

  Helt enig – Starbucks er et klart fremskridt for kaffekulturen i Danmark. Vi venter spændt på et par butikker (inde) i København. Baresso og Estate er sgu’ for kedelige. Jeg går ud fra at du kender Robert’s Coffee i Larsbjørnsstræde 17 (København K) – en Finsk kæde – som også er ret god? Har brugt Robert’s Coffee flittigt mens jeg har ventet på den gode nyhed om Starbucks

  Mvh.

  Mads

 4. Hej Mads,

  Jeg kender slet ikke Robert’s Coffee, men skal da bestemt forbi og prøve den.

  Tak for tippet :o)

  Mange hilsner

  Leif

 5. Thomas Just says:

  Hej Leif

  Jeg må også lige komme med en kommentar her. Starbucks er TOTAL YNGLINGS café. Det er både godt og skidt, at de kommer til Danmark. Jeg har nemlig utrolig svært ved at gå forbi en Starbucks uden LIGE at skulle ind og have en Latte eller Frap. Det begrænset jo forbruget, at man trods alt skal til udlandet for at nyde deres produkter.

  De har klart fat i den lange ende: hurtigt, nemt og tilgængeligt (altså ikke endnu i DK). I efteråret afslørede de deres strategiplan for de kommende 10-15 år, her kunne man læse, at målet er at have 30.000 caféer i 2020.

  Det er “i runde tal” (hvem tæller når man har næsten 15.000 butikker p.t.) en fordobling.

  Så kort og godt: KOM I GANG!. Vi vil også have tilgængelighed i Danmark!

 6. Hej Thomas…

  Jeg har det på samme måde – man kan selvfølgelig ikke gå forbi en Startbucks uden lige at smage på sagerne :o)

  Og med det enorme vækstmål, som Starbucks har, er der jo også en chance for, at der kommer en Starbucks til Næstved :o)

  /Leif

 7. Hi All, I came home to Dk from Tokyo yesterday, and was happy to see the Starbucks open. I have waited years for this to happen! However, I was shocked to see the prices they are charging. This will, in the end, cause them to close down again. I travel a lot and the price that Starbucks takes for a venti Caramel Macchiato does not change all that much from country to country, until now. In Tokyo, for example, all Starbucks charged 510 Yen 24 DKK for this, including the airport, and Tokyo is considered one of the most expensive cities. In DK they are charging 50 DKK for the same product. I will pay it because I like it, but not that often. If it was priced more realistic then I would buy more, and I think more Danes would as well, if they open in town. However, if the prices are that high in town, they will surely not survive and In the end, they will close their doors because of lack of business, which is going to be very sad.
  Just thought I would give my opinion here. Sorry, my written Danish is terrible :)
  Regards,
  Rick

Trackbacks

 1. […] var til gengæld ikke helt, hvad jeg kan sige om oplevelsen hos Starbucks i lufthavnen. Her bestilte vi to gange juice, en flaske vand, en iskaffe, en frappaccino samt to […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: