Så fik jeg prøvet det :o)

boksning2.jpg

Når det gælder sport, er jeg normalvis kun interesseret i golf (no big surprise for dem, som kender mig). Derimod siger eksempelvis fodbold, håndbold, tennis eller lignende mig ikke noget – ej heller når det er landskampe. Jeg har således sagt nej tak til eksempelvis adskillige billetter til landskampe og for den sags skyld også ture til VM i fodbold.

Da jeg derfor havde sagt ja til at komme til lidt hygge hos nogle kolleger fra jobbet og se boksekampen mellem Mikkel Kessler og Librado Andrade, var der derfor ingen tvivl om, at jeg dukkede op for at dyrke det sociale element den aften. Jeg må imidlertid indrømme, at selv en ikke-bokseintereseret gut som mig ikke kunne lade være med at blive grebet af stemningen og heppe på Mikkel Kessler. Det var sgu vildt at opleve ham kæmpe løs og hive sejren hjem gennem en totalt dedikeret indsats!

Men så fik jeg i det mindste også prøvet at blive begejstret over at se boksning på tv – hvem ville havde troet det om mig :o)

Comments

  1. Jeg må nærmest knibe mig selv i armen, efter at have læst dette indlæg!!! Måske er der alligevel håb forude for Leif Carlsen? Men du har helt ret, det var en fantastisk kamp. Faktisk er det en af de bedste boksekampe jeg har set i hele mit liv, og det endda uden de rød/hvide briller. Mikkel var i verdensklasse, og bevarede hele kampen et fantastisk overblik. Andrade var i særklasse den bokser som kunne tage mod mest. Det er mig en gåde, at han kunne blives stående! Mikkel slår så meget hårdere end de fleste andre boksere, at enhver anden end Andrade ville have været færdig allerede i 3 runde. Det mest forunderligere ved det hele er at man næsten ikke kunne se nogle mærker på ham efter kampen. Havde det været du eller jeg havde vi lignet elefantmanden eller et trafik uheld. Men manden må jo være lavet af sten! Nu bliver det spændende om Joe Calzaghi tør sige ja til en kamp om det sidste bælte? Hvis det sker, er jeg ikke i tvivl – Mikkel giver ham en stor røvfuld :o)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: