Trist nedtur for Anders Hansen

andershansen12.jpg

Desværre fik Anders Hansen ikke så lidt af en nedtur i sidste runde af Shell Houston Open turneringen, hvor han måtte nøjes med en delt 49. plads efter en finalerunde i hele 76 slag. Anders startede ellers søndagen med at ligge på en delt 29. plads og efter en anden runde i 69 slag og en tredje runde i 68 slag, lå det i kortene, at han ville avancere yderligere. Men desværre skulle det ikke komme til at gå sådan – tværtimod blev sidste runde ødelagt af hele fem bogeys og kun en enkelt birdie.

Den delte 49. plads giver Anders 13.325 dollars i præmiepenge (lidt 0ver 74.000 kroner), hvilket lige præcis er nok til at fastholde placeringen på pengelisten fra i sidste uge, nemlig en 148. plads. Der må dog meget gerne til at ske noget på den front, da kun de 125 bedste spillere beholder deres tourkort til næste år.

Om ikke andet så håber jeg, at Anders har anden og tredje runde af Shell Houston Open i baghovedet, når han stiller op næste gang – for Anders kan sagtens spille rigtig god og solid golf. Jeg tror derfor fortsat på, at han nok skal klare skærene derovre!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s