Bør gå af før det bliver mere pinligt

wolfowitz.jpg

Jeg kan ikke lade være med at ryste på hovedet af Verdensbankens direktør, den tidligere viceforsvarsminister Paul Wolfowitz, der som bekendt har givet sin kæreste en klækkelig lønforhøjelse i forbindelse med, at han sørgede for at flytte hende fra en stilling i Verdensbanken til det amerikanske udenrigsministerium.

Hvad er det, der gør, at en så erfaren politiker ikke selv kan se, at den går altså bare ikke og at en sådan handling kun kan blive set som dobbeltmoralsk, når Wolfowitz tidligere selv har talt dunder om moral og etik til den organisation han er øverste chef for. Da Paul Wolfowitz tiltrådte i 2005, meldte han netop ud, at han ville kæmpe hårdt for at mindske korruption og nepotisme – både internt i Verdensbanken og i de tredjeverdenslande, som banken låner over 100 milliarder kroner til om året.

Og nu lader det endda til, at Wolfowitz har tænkt sig at klæbe til taburetten, fremfor selv at tage konsekvensen – det er utroligt, at denne ellers drevne politiker ikke selv kan indse, at han bør gå af før det bliver endnu mere pinligt.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: