Superrunde af Søren Hansen

sorenhansen8.jpg

Søren Hansen var ganske enkelt suverænt kørende på tredjedagen af Open de France og på trods af en bogey i starten af runden, blev det til ikke mindre end en eagle og fire birdies og dermed dagens bedste runde i 66 slag eller fem slag under banens par.

På pressemødet efter runden udtalte Søren: “Jeg må sige, at det var en fantastisk runde golf. Når man kommer igennem de sidste fire huller på denne bane, kan man godt klappe sig selv på skulderen, og jeg fik jo den bedst tænkelige afslutning” med henvisning til hans flotte afslutning på det svære 18. hul, hvor Søren scorede birdie.

Det vigtigste ved dagens runde er imidlertid, at Søren Hansens nu ligger på førstepladsen efter tredje runde, hvilket må sige at være et rigtig godt udgangspunkt før søndagens finalerunde. Ganske vist er blandt andre engelsk Simon Khan og Thomas Bjørn lige i hælene på Søren og han må derfor vente, at han skal blive ved med at spille rigtig godt for at være sikker på at hive sejren hjem. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at jeg godt kunne unde Søren sejren, hvorfor at jeg hermed vil ønske ham al mulig held og lykke i morgen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s