En legende takker af

seve_ballesteros.jpg

Den tredobbelte British Open og dobbelte Masters vinder og tidligere nr. 1 på verdensranglisten, spanieren Severiano Ballesteros, har netop meddelt, at han trækker sig tilbage fra professionel golf i en alder af kun 50 år.

Det er en ægte legende indenfor moderne golf og det er virkelig en skam, at Ballesteros ikke længere vil være at finde i det professionelle golfmiljø. Selvom det selvfølgelig er en forholdsvis ung alder at gå på pension i, skal man også lige huske, at Seve blev professionel i 1974 i en alder af 16 år og at han derfor har udtjent sin værnepligt indenfor professionel golf.

Årsagen til Seve vælger at stoppe nu, skyldes dels flere års problemer med fysikken og at han er nået til den konklusion, at han ikke længere brænder for at spille professionel golf. Igennem et par måneder havde Seve gået og tænkt over sin fremtid og selvom hans fornuft sagde ham, at han burde trække sig tilbage, sagde hjertet, at det ville være bedre at fortsætte med at spille og konkurrere. Men efter kun én turnering på Champions Tour, hvor Seve måtte indse, at han ikke længere har hverken fysikken, spillet eller hjertet med sig og det er nu det, som får ham til definitivt at trække sig tilbage efter 33 år med professionel golf på højt plan.

Det har ganske vist været så som så med resultaterne over de sidste mange år (sidste gang Seve vandt, var tilbage i 1995) og i de lidt over fem år, hvor jeg har interesseret mig for golf, har det været begrænset, hvad vi har set til Seve Ballesteros. Ikke desto mindre er det stadigvæk dybt imponerende at se klip for fortiden, når Seve viste hele verden, hvordan han formåede nærmest at trylle golfbolden ud af de værst tænkelige lejer og samtidigt score så lavt, at han vandt masser af turneringer.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: