Mobile 6.0 update klar til HTC TyTN

htctytn2.jpg

Langt om længe har HTC nu frigivet den officielle Microsoft Windows Mobile 6.0 opdatering til den populære HTC TyTN smartphone. Opdateringen er endda i fuld dansk version, hvilket selvfølgelig altid er en fordel :o)

Efter at der har floreret en del uofficielle Windows Mobile 6.0 opdateringer på nettet, er det positivt at opleve at HTC endelig frigiver den officielle opdatering, som indeholder en en række klare forbedringer i forhold til Mobile 5.0. Eksempelvis er kalenderfunktionen blevet forbedret med et mere overskueligt dagsplanoverblik, som nu indeholder en slags “timeslot topbar”, hvilket gør at man se, hvornår der er “huller” i løbet af dagen.

Microsoft Windows Mobile 6.0 opdateringen kan downloades via HTC’s officielle website og kræver blot, at du registrerer dig i deres “e-Club”.

Comments

 1. Jonas Morthorst Christiansen says:

  Hvordan kan jeg opdatere HTC TyTN når jeg ikke kan finde den under support på HTC.com??

 2. Har du oprettet dig i deres HTC e-Club?

  http://www.htc.com/member/default.aspx

  Der skulle du gerne kunne finde updates til den, men du får først adgang til dem, når du er oprettet som bruger i e-Club.

 3. Jonas Morthorst Christiansen says:

  Den er der stadig ik….

 4. Jeg er bange for, at jeg ikke kan hjælpe dig, Jonas.

  Jeg mener at have læst, at HTC er stoppet med at tilbyde VM 6.0 opdateringen af TyTN, så jeg er bange for at du må til at google lidt i håbet om, at du kan finde opdateringen på anden vis.

Trackbacks

 1. […] TyTN II leveres som standard med Windows Mobile 6.0 i modsætning til Mobile 5.0 i den oprindelige TyTN. Det er dog i sig selv ikke en grund til at udskifte sin gamle TyTN, da man gratis kan opgradere til den til Windows Mobile 6.0 (læs mere herom ved at klikke her). […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: