Godt initiativ fra Lene Espersen

lene_espersen.jpg

Justitsminister Lene Espersen er nu klar med et lovforslag om etablering af et nationalt “hooligan-register”. Dermed kan kontrollører på de danske stadions undersøge, om en given person tidligere har været indblandet i fodboldvold og derfor skal udelukkes for adgang til kampene.

Desværre tror jeg ikke om et register fuldt ud vil løse problemet med tilskuervold i forbindelse med fodboldkampe, for hardcore hooligans vil helt sikkert fortsat vil slås med hinanden og begå vold mod uskyldige. Men i det mindste kan registret være med til at gøre det mere sikkert for de fredelige tilskuere inde på selve stadionet, ved at man udelukker personer, som enten er dømt eller sigtet for vold i forbindelse med fodboldkampe.

Personligt tager jeg total afstand fra enhver form for vold og er af den overbevisning, at der skal slås benhårdt ned på vold, uanset karakter! Der findes ganske enkelt ingen undskyldning for at slå på andre mennesker uanset omstændighederne og ej heller på et fodboldstadion. Jeg bakker derfor op omkring Lene Espersens initiativ og synes, at det i det mindste er et forsøg værd.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: