Afløser for HTC TyTN på vej…

htc_tytn_ii.jpg

Så er der langt om længe en afløser på vej for den over et år gamle HTC TyTN, som var en af de første 3G smartphones på markedet. Meget originalt har HTC valgt at kalde afløseren for TyTN II og ladet den bygge videre på det succesfulde koncept, hvor smartphonen er udstyret med en stor 2.8″ touch-skærm og et udtrækkeligt QWERTY-tastatur, som nu endda kan vippes (se billedet ovenfor).

Endvidere har HTC udstyret TyTN II med Mobile 6.0, indbygget GPS, Turbo-3G og et 3 megapixel kamera m.m. Samtidigt er TyTN II blevet “slimmet” lidt i højde og tykkelse, dog uden at det har gjort den lettere – tværtimod er vægten steget fra 176 til 190 gram.

Alt i alt ser det lovende ud med de annoncerede forbedringer i forhold til den nuværende model. Jeg håber dog på, at HTC har fået optimeret mobiltelefon-delen på TyTN II. Den gamle model har generelt set fået en del kritik fra mange brugerne og der er en del beretninger om, at TyTN dels kunne finde på at miste forbindelsen til netværket nærmest efter forgodtbefindende, dels kunne man risikere, at man skulle ringe op mange gange for at komme igennem, fordi man i tide og utide blev kastet af netværket og endelig kunne der gå utrolig lang tid inden man kunne modtage sms’er – nogle gange skulle man endda huske at genstarte enheden for at kunne modtage sms’er.

Jeg håber, HTC får styr på disse problemer, for så vil de helt bestemt stå med en af markedets bedste smartphones!

Comments

 1. TorbenK-2ben says:

  Hej Leif.
  Ja, lad os få TyTN II (aka HTC Kaiser) til landet i en ruf! Jeg glæder mig som en lille dreng før juleaften. :-)
  Mht radioproblemerne så har jeg opdateret min TyTN til radioROM 1.50.00.00. Jeg oplever ikke nogen problemer med “sovende” telefon. Sig til hvis du er interesseret.

  /Torben

 2. Hej Torben…

  Tak for input omkring Radio-ROM – den version er jeg meget interesseret i at få fat i og se om det ikke også løser mit problem.

  På forhånd tak.

  /Leif

 3. Hej igen Torben,

  Nu har jeg prøvet med den opdaterede Radio-ROM på indtil flere af firmaet TyTN’er og desværre afhjælper det ikke problemet med, at man kan ringe op 5-10 gange uden at TyTN overhovedet får kontakt med nettet :o(

  /Leif

 4. TorbenK-2ben says:

  Hej Leif..

  Det er mystisk. Jeg tvivler på, at fejlen udelukkende kan ligge i radioen så.. Mine problemer ophørte i foråret engang, da jeg skiftede til RADIO ROM 1.38.00…. Jeg har kørt med både WM5 og WM6 i mere eller mindre “officielle” versioner uden problemer overhovedet. Hvilken operatør bruger I?

  /Torben

 5. Hej Torben,

  Jeg tror heller ikke at fejlen udelukkende ligger i radiodelen af TyTN – det hænger bestemt også sammen med operatørernes netværk, som ofte ikke er ajourført til at genkende HTC’s modeller (det indrømmer eksempelvis både 3, Sonofon og TDC).

  I firmaet anvender vi både 3 og Sonofon og problemet eksisterer i begge netværk – dog er det værst i 3’s netværk, hvor jeg selv har oplevet at man kan ringe op 10-15 gange for et splitsekund senere at blive kastet af, hvilket selvsagt er yderst irriterende.

  Men i bund og grund starter problemet med, at HTC efter min mening bruger lidt for meget tid på at udvikle Windows-funktionaliteten i deres 3G-smartphones frem for også at bruge tid på at udvikle radiodelen. Hvis man eksempelvis står nøjagtig samme sted med en HTC TyTN og eksempelvis en Sony Ericsson K610i eller Nokia E65, så er det chokerende at opleve, hvor meget bedre lydkvaliteten er samtidigt med, at radiofølsommen er markant bedre på Sony Ericsson og Nokia. Og vi snakker vel at mærke med samme teleselskab og SIM-kort!

  Så jeg ville ønske, at HTC begyndte at gøre deres radiodel meget bedre og dermed gøre en indsats for at gøre deres 3G-smartphones noget mere rent drifts- og kvalitetsmæssigt. Så ville de også kunne tiltrække yderligere kunder, som i dag bliver frarådet at købe 3G-terminaler fra HTC.

  /Leif

Trackbacks

 1. […] Afløser for HTC TyTN på vej… […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: