Nørrebro: Sæt hårdt mod hårdt!

noerrebro5.jpg

Efter at vi for et halvt år siden oplevede, hvordan aktivister gik amok og satte store dele af bydelen i brand og skabte rædsel og terror blandt Nørrebros beboere og handlende, skulle man ellers tro at de unge havde indset, at man ikke kommer nogen som helst vegne med vold og hærværk. Imidlertid har de unge atter valgt at bruge grov vold og meningsløse ødelæggelser som en helt uacceptabel måde kommunikere på. Ergo må man konstatere, at aktivisterne definitivt ikke er til at stole på og at de åbenbart altid vælger vold frem for dialog.

Af samme årsag synes jeg, at det nu må være nok og det er tid for politiet og anklagemyndigheden at sætte hårdt mod hårdt mod de utilpassede, forkælede og dybt uansvarlige unge! Efter min mening skal der lægges sag an mod hver eneste aktivist, der overhovedet kan føres sag imod, uanset om vedkommende kan idømmes bøde eller fængselsstraf.

Alene af hensyn til retssikkerheden blandt de mange Nørrebro-borgere, bør politiet sætte alt ind på at kunne sikre enhver form for bevisbyrde således, at der kan smides så mange af disse utilpassede, forkælede og dybt uansvarlige unge mennesker bag lås og slå. Dermed kan de få masser af tid til at tænke over deres afskyelige handlinger samtidigt med, at Nørrebros fredelige borgere slipper for, at disse voldsaktivister begår yderligere kriminelle handlinger. Nu må det være nok!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s