Farvel til Linie 3: En klog beslutning

linie3.jpg

Jeg har netop læst på nettet, at det nu langt om længe skulle være slut med Linie 3. Det sker efter, at Preben Kristensen har meldt ud, at han ikke igen vil gå på scenen med Anders Bircow og Thomas Eje.

Ifølge Preben Kristensen er der ikke længere den energi og inspiration, der skal være til for at det er sjovt at drive Linie 3 videre. Samtidigt giver han udtryk for, at både tiden og de tre scenekunstnere har ændret sig så meget, at de nu reelt er vokset fra hinanden.

Personligt bifalder jeg Preben Kristensens beslutning om at lægge Linie 3 i graven og synes, at det er en klog beslutning, som burde havde været taget for mange år siden. Efter at TV 2 havde sendt Linie 3’s jubilæumsshow for jeg ved ikke hvilken gang og at der dermed var blevet tærsket langhalm på vittighederne i sådan en grad, at de var ikke længere var sjove at høre på, var det på høje tid at sige farvel og tak til Linie 3. Jeg håber bare, at TV 2 afholder sig fra at bruge Preben Kristensens officielle farvel til Linie 3 som en undskyldning for endnu engang at genudsende Jubilæumsshowet.

Comments

 1. Thomas Eje says:

  Orv ja – det er synd, at du har været tvunget til, at se, og høre på os i al den tid. Måske skulle du snakke med en god ven eller sådan – som på en nænsom, og kærlig måde kan fortælle dig, at du rent faktisk HAR en mulighed for, at vælge fra uden, at du behøver at bruge toppen af din intelligens på, at udgyde din utilfredshed med noget som du så let som hokus-pokus, bare kunne ignorere…. Nå men så kom du da af med det på din egen lille måde.
  Kys, kram, og medlidenhed fra Thomas.

 2. Kære Thomas,

  Alting har sin tid, også gode og sjove ting. Tærskler man langhalm på noget, bliver det slidt og udvandet og i værste fald trættende. Det var sådan set bare mit budskab.

  Og i stedet for at udtrykke en vis grad af indebrændthed over mit budskab, som jeg synes du gør i din kommentar, KUNNE du jo vælge at tage den anerkendelsen der trods alt ligger i mit blogindlæg til indtægt.

Trackbacks

 1. […] ud, at han ikke igen vil gå på scenen med Anders Bircow og Thomas Eje, og at det dermed betød et farvel til Linie 3. Dengang udtalte Preben Christensen, at der ikke længere den energi og inspiration, der skal være […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: