Masser af sol og spænding i Helsingør

nykredit_masters.jpg

Tilskuerne til Nykredit Masters turneringen på Helsingør Golf Club fik ikke kun masser af sol og frisk luft, men også en hel del spænding under finalerunden. For første gang nogensinde skulle Nykredit Masters nemlig afgøres ved omspil, da de tre englændere, Lisa Hall, Kirsty Taylor og Kiran Matharu, stod lige efter 18. hul med en score på ni slag under par. Efter tre omspilshuller skulle det vise sig, at det var den 39-årige Lisa Hall, der havde bedst styr på nerverne og spillet og hun kunne derfor forlade banen som en værdig vinder af Nykredit Masters og dermed også en præmiecheck på 30.000 euros.

Som bekendt blev de danske favoritter i form af Iben Tinning, Karen Margrethe Juul og Amanda Moltke-Leth allerede sorteret fra under de to indledende runder af turneringen. Alligevel var de danske farver heldigvis repræsenteret i toppen i form af Lisa Holm Sørensen, der sluttede på en flot femte plads med en samlet score på fem slag under par. Der var til gengæld et godt stykke ned til de øvrige danskere, idet Mette Buus, Mianne Bagger og Monica Christensen sluttede på henholdsvis en delt 56. plads, en delt 60. plads og en delt 68. plads.

I onsdags havde jeg selv fornøjelsen at spille den flot opsatte Helsingør Golf Club, idet jeg var blevet inviteret til en pro-am i forbindelse med turneringen og det skulle vise sig, at det bestemt var værd at bruge en fridag på. Jeg kom til at spille sammen med australske Carlie Butler og det var en sjov og spændende oplevelse at spille sammen med en Ladies European Tour spiller – specielt også fordi at vort hold fik kæmpet sig frem til en anden plads ud af de 18 hold, der stillede op den eftermiddag :o) Med hensyn til Carlies deltagelse i den officielle turnering, så klarede hun heldigvis cuttet i fredags, men sluttede desværre på sidste pladsen, efter at to halvsløje finalerunder i henholdsvis 76 og 77 slag. Jeg krydser fingre for, at det går Carlie noget bedre i hendes næste turnering.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s