Hvordan får du din cappuccino serveret?

I forbindelse med jeg surfede lidt rundt på et engelsk nyhedssite, faldt jeg over en sjov artikel om en kineser ved navn Sammy Lin, som arbejder som “barista” på en af Manhattens fineste italienske spisesteder. Det specielle ved Sammy er, at han serverer ikke mindre end 700 kopper cappuccino, lattés og espressoer hver eneste dag – vel at mærke 700 små kunstværker med fantasifulde og utrolig flotte “mønstre” og figurtegninger på toppen af mælkeskummet (se billedet til højre for denne tekst for eksempler).

Jeg har ganske vist selv drukket rigtig mange cappuccinoer og lattés og nogle af dem såmænd også med nogle flotte mønstre, men jeg må nok indrømme, at der ikke er nogen, der kommer i nærheden af de meget flotte “kreationer” som Sammy Lin formår at skabe. Selvfølgelig er det kun “lir”, når det kommer til stykket og det aller vigtigste er naturligvis, at det er rigtig god kaffe, som man serverer. Omvendt har det jo aldrig skadet, at man laver noget, som er lidt sjovt at kigge på – heller ikke, når det gælder en kop cappuccino og da slet ikke, hvis man skal betale mellem 30 og 50 kroner for en kop kaffe :o)

Comments

  1. Apropos dette indlæg, så tjek lige dette website som viser 50 imponerende bud på, hvordan en cappucciono kan serveres :-)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: