Jeg krydser fingre, Claus Meyer

claus_meyer.jpg

Business.dk har jeg i dag læst, at den karismatiske kok og gastronomiske iværksætter, Claus Meyer, har problemer med at få økonomien til at hænge sammen i hans Deli-forretninger på Gl. Kongevej og i Magasin på Kongens Nytorv. Claus Meyer har derfor brug for ekstra kapital til at videreføre de nuværende to forretninger og udvide med yderligere to-tre butikker.

Jeg har selv nydt både frokost og aftensmad en del gange på Meyers Deli på Gl. Kongevej og hver gang har budt på nye fantastiske smagsoplevelser. Priserne er ganske vist ikke i den helt billige ende og man skal regne med at bruge i omegnen af 120-140 kroner for dagens ret plus lidt drikkevarer. Omvendt er det jo heller ikke en herregård og priserne står så absolut i rimelig forhold til den utrolig høje kvalitet, som man altid oplever på dette spisested. Så hvis du ikke allerede har spist på Meyers Deli, vil jeg anbefale, at du snarest muligt kigger forbi og spiser frokost eller aftensmad der – det er bestemt en køretur værd, i hvert fald, hvis du bor i Storkøbenhavn :o)

Med hensyn til Claus Meyers søgen efter yderligere kapital til at videreføre Deli-konceptet, så krydser jeg fingre for, at han finder en eller flere investorer, der tør investerer i dette kvalitetskoncept. Claus’ evige jagt på gode råvarer og udsøgte smagsoplevelser fortjener at blive leve videre. Måske skulle han overveje at udstede en slags folkeaktier og få mange små aktionærer og i så fald vil jeg gerne købe en aktie eller to og blive medinvestor i denne kvalitetsvirksomhed. I mellemtiden kan de af os, der er fan af Claus Meyer jo støtte hans forretning aktivt ved at spise frokost, aftensmad eller drikke en god kop kaffe på Meyers Deli med jævne mellemrum.

Comments

  1. I går aftes var jeg inde og spise aftensmad på Meyers Deli sammen med en god veninde og udover at nyde hendes gode selskab, var maden som sædvanlig i absolut topklasse.

    Så hvis du ikke har været prøve at spise på Meyers Deli endnu, så se at komme der ind. Du vil ikke blive skuffet, tværtimod :o)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s