Så har man rigtig god tid…

mikkel-ge-groenland.jpg

Min rigtig gode ven Mikkel var tidligere på året på forretningsrejse til USA og under den lange flyvetur tog han en række fotos fra hans vindueplads, da flyet krydsede ind over Grønland.

Efterfølgende har Mikkel så uploadet disse fotos til Flickr, hvor en gut ved navn Jonathan så har fundet frem til nogle af “luftfotos”. Det er der jo i sig selv ikke noget specielt ved, men det er der til gengæld ved det Jonathan har brugt billederne til. Han har nemlig været inde på Google Maps og Google Earth og fundet luft- og satellitfotos frem og ved at sammenligne disse med Mikkels fotos, har Jonathan fundet frem til lige præcis de områder som Mikkel har fotograferet (se billedet overfor som eksempel på, hvordan Jonathan har fundet frem til det område Mikkel har taget et foto af).

Man kan selvfølgelig ikke rigtig bruge det til noget konkret, men det er nu alligevel meget sjovt at se de mange eksempler på Jonathans website. Man kan i samme moment konstatere, at manden må have oceaner af fritid, siden at han har tid til at lede kilometervis af kortmateriale igennem for at finde præcis det område, der er er vist på et tilfældigt luftfoto :o)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: