Rigtig god DVD til amatørgolfspillere

fdmm.jpgDa jeg for nyligt var forbi min lokale golfbutik, faldt jeg over den danskproducerede instruktionsvideo “Find din mentale medspiller”, der omhandler det mentale aspekt af golfspillet. Denne DVD henvender sig i høj grad til alle os amatørgolfspillere, der har oplevet, hvordan man nærmest kan brænde mentalt sammen, hvis spillet ikke lige arter sig som man vil, under en runde golf med vennerne.

Man får blandt andet teknikker til, hvordan man kan blive bedre til at koncentrere sig, når det gælder og alligevel nyde de andre kvaliteter en golfrunde også indeholder. Man lærer også om begrebet “problem kontra vilkår”, som indebærer, at man skal lade være med at”psyke” sig selv negativt, hvis bolden skal slås fra et dårligt leje eller hen over en stor sø – tværtimod skal man “bare” se det som et vilkår og i stedet fokusere positivt på selve golfslaget.

Alt i alt er det en særdeles anbefalelsesværdig instruktionsvideo som er ideel til alle amatørgolfspillere, der gerne vil arbejde mere med den mentale del af deres spil. Hele DVD’en tager lidt over en time at se, men takket været en god afsnitsindeling, er det nemt at finde frem til specifikke emner, hvis der pludselig skulle være noget man gerne vil have genopfrisket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: