Du giver alt for let op, Malou Aamund!

maa2.jpg

I dag kom den mildest talt overraskende nyhed om, at Malou Aamund har valgt at forlade Ny Alliance til fordel for Venstre. Hun begrunder sit valg med, at hun ikke længere tror på projektet. Samtidigt føler Malou Aamund, at hun er nødt til at være loyal over for de mærkesager som hun er gået til valg på. Derfor vælger Malou Aamund at gå melde sig ind i Venstres folketingsgruppe.

Nu er jeg af den holdning, at Ny Alliance i bund og grund ligger som de selv har redt, blandt andet som følge af de mange forvirrende udmeldinger under sidste års valgkamp. Af samme årsag turde jeg ikke selv tage chancen og stemme på dette parti. Når det er sagt, synes jeg, at Malou Aamund og for den sags skyld Gitte Seeberg giver alt for let op. Desuagtet Malou Aamunds officielle forklaring på det pludselige skift til Venstre, synes jeg det virker som om hun flygter fra Ny Alliance bare fordi det er rigtig svært lige nu og op ad bakke. Malou Aamund burde efter min mening have kæmpet lidt mere for det parti, der trods alt gjorde det muligt for hende at stille op og blive valgt til Folketinget frem for at løbe af pladsen i utide og på et tidspunkt, hvor Ny Alliance har aller mest brug for hende.

Jeg vil også tro, at de vælgere, der stemte personligt på Malou Aamund i november måned sidste år, sidder tilbage med en mærkelig smag i munden, når deres folketingsmedlem nu vælger at “skifte hest” kun lidt over to måneder efter folketingsvalget. Jeg tror endda, at det kan få konsekvenser for hende, når næste folketingsvalg kommer, da jeg tvivler på, at vælgerne igen vil stemme på en, der skifter parti så hurtigt og overraskende.

Comments

 1. Nu har jeg hørt Malou Aamund flere gange i dag, og for hvergang virker det mere og mere utroværdiget, at hun er sprunget fra projektet Ny Alliance. Hun har som du skriver godt vil være med i succen. Det svære og den politiske kunst vil hun ikke eller kan ikke. Hun udtaler i dag også at asylforhandlinger er konstruktive.. Hun klipper tilmed linen til NAs sidste håb..

  Lars

 2. Helt enig. Vælgere har stemt på hende og Ny Alliance og ikke Malou Aamund og Venstre. Jeg synes, at det er på nogen måde uprofessionelt, at hun skiftede parti to måneder efter folketingsvalget….
  Synd for vælger, de må føle sig snydt.

 3. Tina Thomsen says:

  Jeg tror meget bunder i dårlig ledelse. At rette op på dårlig ledelse kræver selvindsigt og viljen til at arbejde med sig selv. Ikke en egenskab, at alle i Ny Alliance har afspejlet. At erkende, at man har begået fejl er naturligvis en start, derfor kan vejen til aktion stadig være meget lang.

  Hvis jeg har ret i denne antagelse om, at Malou ikke har kunne se lys for enden af tunnelen grundet dårlig ledelse, kan hun efter min mening lige så godt trække “stikket nu”. Jeg tror personligt godt, at hun kan kæmpe for sine mærkesager i Venstre, og vel og mærke med succes.

  TT

 4. I forlængelse af ovenstående indlæg og kommentarer, har jeg læst på Børsens website, at et vælgerflertal synes at Malou Aamund har svigtet sine vælgere ved at forlade Ny Alliance til fordel for Venstre.

  Se eventuelt http://borsen.dk/politik/nyhed/125699/newsfeeds_rss/

 5. Det er bare for uproff., at såvel garvede som nye løber fra tjansen, så kort tid efter Folketingsvalget. Partiet var jo så nyt, at det må/måtte koste interne konflikter efterfølgende, men at stå starteligt som bredtfavnende, og så løber valgte skrigende bort – øvv, hvor tarveligt, og ihvertfald ikke noget, der kan give os vælgere en forståelse for, at arbejde for en sag… Næh, er vi utilfredse, så skifter vi da bare, og har vi efter få måneder endnu en gang problemus’er, ja så ændrer vi nok en gang billedet til noget ønsket ;-) Det gælder alle livets udfordringer; kun een ting er endnu sikkert, nemlig at DU og JEG skal dø…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: