Min iPhone får en chance til

iphone4.jpg

Tilbage i oktober måned sidste år sagde jeg farvel og tak til min Apple iPhone efter den havde været en skuffende oplevelse for mig (klik her for at læse om mit førstegangindtryk af iPhone og her for at læse min begrundelse for at droppe den på daværende tidspunkt).

Helt overordnet set var jeg utilfreds med den manglende understøttelse af 3G-netværk og at Apple ikke har udstyret iPhone med ægte push mail funktionalitet. Samtidigt var det irriterende, at synkronisering af kontakter og kalenderaftaler udelukkende kan ske via kabeltilslutning til iTunes frem for, at Apple i det mindste sørgede for at man kunne synkronisere via Bluetooth.

Men desuagtet min skuffelse over de nævnte punkter, har jeg alligevel taget min iPhone til nåde efter, at have oplevet den i brug hos nogle af mine venner. Jeg må krybe til korset og indrømmer nu blank, at iPhonen har en “sexiness” som ingen anden smartphone på markedet kan fremvise. Den er ganske enkelt superlækkert lavet og brugerinterfacet er fantastisk flot lavet med masser af wauw-effekt.

Jeg krydser fingre for, at iPhonen “overlever” lidt længere i mit selskab i denne omgang og indtil videre ser det ganske lovende ud :o) Det ville dog hjælpe rigtig meget, hvis Apple begyndte at supportere ægte push mail.

Comments

 1. Jeg har netop læst på Apple’s website, at de kommer til at understøtte Exchange ActiveSync på mail, kontakter og kalender når iPhone softwaren bliver opdateret til version 2.0 i den kommende tid.

  Det er bare super nice news :o)

 2. Frank T says:

  Det er korrekt læs dette så bliver i glade : http://gear.comon.dk/index.php/news/show/id=15278?utm_source=edbpriser&utm_medium=rss

  I må gerne sende mig en kontakt hvis i har, en hvor jeg kan købe telefonen. evt i udlandet

  Denne kontakt kan tilgengæld alt med Iphone update etc med alle tilgænglige versioner http://www.unlocking.dk

 3. Jeg læste forleden, at der findes ca. 8.000 hackede iPhones i Danmark.

  Så jeg er åbenbart langt fra den eneste, der bruger iPhone her i landet :o)

  /Leif

 4. Altså 8000 uden garanti, og steget voldsomt. Jeg har også prøvet IPhone, men skiftede tilbage til min N95, Iphone har simpelthen for langt igen rent funktionsmæssigt.

  Det er heller ikke en tilfældighed den ikke er lanceret i Danmark endnu, og vi skriver altså April måned. Alle andre mobiltelefoners topmodeller er efter et år på markedet for længst forældet. Apple bliver simpelthen nødt til at oppe sig.

 5. Svenne says:

  http://www.me.com!!!

  Og Apple iPhone kommer om en måned til DK. Med både GPS (Assisted GPS) og 3G!

 6. Men jeg tror desværre stadigvæk, at jeg vil blive møgirriteret over “tastaturet” :o(

Trackbacks

 1. […] Ilan Abehassera wrote an interesting post today onHere’s a quick excerpt […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: