Okay med langvarig hooligan-karantæne

hooligan3.jpg

Her til morgen så jeg et indslag i “Go’ morgen Danmark” omhandlende FCK’s tildeling af lange karantæner til 12 uromagere, som lavede ballade i forbindelse med FCK spillede pokalkamp mod Næstved i lørdags. Seks af de 12 uromagere har endda fået karantæne på livstid, da de i forvejen var udelukket fra at komme til kampe i Parken.

Jeg synes det er en rigtig god idé med give karantæne til personer, der ikke kan finde ud af, at opføre sig ordentlig til en fodboldkamp. Det sender et klart signal om, at det er helt uacceptabelt, at begå vold og hærværk – også i forbindelse med en fodboldkamp. Jeg er til gengæld ikke så begejstret for idéen med at give karantæne på livstid.

Det vil efter min mening blot få de pågældende personer til at møde op alligevel til kampene, hvor de så vil forsøge på at snige sig ind eller lave ballade udenfor stadium, efter som disse personer alligevel ikke har noget at tabe. Jeg synes det er passende med en karantæne på to år således, at en person, der har dummet sig på denne måde, får en chance for at komme igen, hvis vedkommende efterfølgende opfører sig ordentlig.

Men det er klart, at hvis en person selv efter eksempelvis to gange to års karantæne bliver ved med at være voldelig og lave ballade, så kan det være nødvendigt at give livsvarig karantæne.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s