Flere roser til Restaurant Noma

Jeg har netop læst, at gourmetrestauranten “Noma” er blevet kåret som verdens 10. bedste restaurant ved prisuddelingen “World’s 50 Best Restaurants”. Dermed kan Noma føje endnu en udmærkelse til samlingen af prestigefyldte priser og flotte anmeldelser (Noma har som den eneste danske restaurant hele to Michelin-stjerner).

Jeg har selv haft fornøjelsen at spise på Noma et par gange og selv om denne restaurant bestemt er i den dyre ende, er den efter min mening alle penge værd. Både mad og vin er så absolut i den bedste ende, lige som at tjenerne virkelig formår, at få alle gæster til at føle sig som noget helt specielt.

Jeg kan derfor kun give Noma mine bedste anbefalelser. Så, hvis du har lyst til at forkæle dig selv og din bedre halvdel eller en ven med en restaurantoplevelse i absolut topklasse, så skynd dig at få booket bord :o)

Comments

 1. Tina Thomsen says:

  Jeg kunne ikke være mere enig. Et besøg på Restaurant Noma er alle pengene værd.

 2. Det lyder lige lovlig fancy for min smag… så jeg nøjes med Brewpub i morgen, hvor jeg igen er i København ;-)
  (Jvf. tidligere tråd omkring den Tatoverede Enke).

 3. Kenny Halsted says:

  En lille opdatering!

  “Rene Redzepi har gjort det igen”.
  Restaurant Magazine offentliggjorde igår Worlds 50 Best i London.

  837 madanmeldere, kokke og gastronomer fordelt på 26 regioner over hele verden var i år med til at indstille restauranterne.

  Gourmetrestauranten “Noma” blev kåret som verdens 3. bedste restaurant ved prisuddelingen “World’s 50 Best Restaurants”. Så det var hele 7 pladser op på ranglisten.
  En virkelig fornem præstation skabt på renhed, enkelhed og nyskabning, baseret på det nordiske køkken, men med et betydeligt mere helsebringende potentiale end sovs og kartofler.

  El Bulli i Catalonien er stadig nummer 1 på listen og nærmest urørlig, og det kan jeg jo sagtens forstå, I 3 år har jeg prøvet at få bord der og endnu ikke været så heldig.

Trackbacks

 1. […] Geranium, der sagtens kan måle sig med andre Københavnske gourmetrestauranter som eksempelvis Noma, Era Ora, Formel B m.fl. Så skynd dig at prøve Geranium, når du næste gang skal ud og have en […]

 2. […] Flere roser til Restaurant Noma […]

 3. […] Leif Carlsen – Flere roser til Restaurant Noma […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: