Ned i handicap igen :o)

Otte af mine medarbejdere og jeg har netop været afsted i tre dage til det årlige “Meet The Best” firmaarrangement sammen med 341 andre PC-WARE kolleger fra ikke mindre end 23 forskellige lande. Formålet med arrangementet var, at fejre de bedste af de bedste og anerkende medarbejdere, der har ydet en ekstraordinær stor indsats igennem det finansår, der sluttede ved udgangen af marts måned.

I år blev “Meet The Best” afholdt på Robinson Club i Fleesensee, som ligger en lille times kørsel fra Rostock. Udover, at Robinson Club havde masser af fine fritidsfaciliteter, et godt serviceniveau og glimrende mad, var stedet også kendetegnet ved at være placeret i naturskønne omgivelser. Og sidst, men ikke mindst, udmærkede området sig ved at have indtil flere flotte golfbaner: Hvad mere kan man så ønske sig :o)

Der blev heldigvis tid til en runde golf i løbet af weekenden og personalet på Robinson Club anbefalede den flotte, men også svære Schloss Course golfbane. Heldigvis var vejret rigtig godt med masser sol og ikke alt for megen vind. Forudsætningerne for en god runde golf var derfor tilstede, hvilket jeg tillod mig at udnytte: Jeg scorede nemlig 37 points og kunne således få skrevet mit handicap ned igen, denne gang til 14.2 :o)

Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg har spillet Schloss Course. Tværtimod er det altid ekstra dejligt og positivt, at vende tilbage til en golfbane, hvor man gik ned i handicap under den aller første runde :o)

Trackbacks

  1. […] For et år siden skrev jeg om, at jeg var gået ned i handicap igen. […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: