Flakkende, men alligevel inspirerende…

Her til aften havde vi i firmaet besøg af skuespilleren og entertaineren Peter Mygind i forbindelse med vi havde booket ham til, at holde foredrag for medarbejderne og deres bedre halvdele samt venner af huset.

Temaet for foredraget var “arbejdsglæde og det gode liv” og Peter tog udgangspunkt i, at man bør være mere åben og ærlig omkring sine egne behov i forhold til sin omverden. Hans morale i denne sammenhæng var, at man ikke får noget ud af, at bide irritationen over dette og hint i sig frem for, at være ærlig over for sine kolleger og chef.

Det blev til et meget energifyldt og dynamisk foredrag på lidt over halvanden times tid. Ganske vist var Peter ganske flakkende i hans indlæg, men det tilskriver jeg nu udelukkende hans engagement og passion for at komme ud med de mange budskaber. Ikke desto mindre synes jeg, at Peter var meget inspirerende i hans positive tilgang til livet og jeg kan derfor bestemt anbefale hans foredrag over for virksomheder, der gerne vil give deres medarbejdere inspiration i forhold til både arbejds- og privatlivet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: