Status efter syv uger…

Så er vi nået syv uger hen i Chris MacDonald projektet og for at være helt ærlig, så troede jeg faktisk, at jeg havde nået “muren” og der var sat en foreløbig stopper for mit vægttab. I hvert fald har denne uge været præget af stor frustration fra min side, fordi jeg syntes ikke der rigtig skete noget med vægten.

Men heldigvis var der alligevel sket en positiv udvikling med vægten, efter jeg tildelte mig selv en hviledag i fredags og efterfølgende var i stand til at få markant mere ud af lørdagens træning. Det er i hvert fald et faktum, at jeg nu er oppe på hele 16,3 kg i vægttab efter syv ugers hård og fokuseret indsats :o)

Dermed er jeg allerede mere end halvvejs i min målsætning om at tabe 30 kilo i løbet af 12 måneder. Jeg er da også fuldstændig overbevist om, jeg nok skal nå dette mål. Om jeg så når det før tid, er ikke så vigtigt for mig. Det er langt mere vigtigt for mig, at jeg får forankret min livstilsforandring på en måde, som gør, at jeg kan holde fast i vægttabet, når vi ikke længere er en del af Chris MacDonald projektet.

På den korte bane og her mener jeg den næste uges tid, har jeg dog alligevel ekstra stor fokus på vægttab i håbet om, jeg kan nå en markant milesten: På næste lørdag, hvor det er præcis to måneder siden vi startede, skal der igen laves tv-optagelser til programmet. I den sammenhæng kunne jeg godt tænke mig at gå efter et vægttab på hele 4,8 kg i denne uge. Hvis jeg når det, krydser jeg nemlig “0,1 ton” barrieren og vejer lige under 100 kg. Der er ingen tvivl om, at det er et meget ambitiøst mål, men jeg vil alligevel prøve at gå efter det. Når jeg i mål med det, vil det være en fantastisk sejr og gør jeg det ikke, er jeg såmænd stadigvæk meget tilfreds med udviklingen :o)

Comments

 1. Du skal nok nå det Leif, jeg tvivler slet ikke på at du efterhånden kan nå hvad som helst:)

 2. Det du har nået med dit vægttab er SUPER flot, glem ikke det! Du er i gang med en livstilsændring (implemetering af gode vaner), som vil hjælpe dig i fremtiden også med at holde vægten.

  Prøv at se det fra en anden side også, ikke kun på vægttab, men på kondital, fedtprocent og dit generelle velbefindende.

  Hold humøret og motivationen høj :)

 3. @Pia: Mange tak for tilliden og troen på mig :o)

  @Anne: Mange tak for de søde ord. Jeg glæder mig bestemt også meget over den stærkt forbedrede kondi og blodtryk og ikke mindst min BodyAge :o)

 4. Sig mig Leif, hvornår får vi programmet at se?

 5. Det bliver sendt som en del af “Ha’ det godt” programmet på DR1 og bliver sendt første gang 19. august kl. 19.30 og derefter nærmest hver uge :o)

Trackbacks

 1. […] jeg fortalte i mit indlæg i søndags efter syv uger, ville jeg holde ekstra stor fokus på vægttabet i denne uge, fordi jeg vil gerne vil bryde […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s