Ikke så lidt af en udfordring…

Lørdagens fællestræning skulle vise sig, at være ikke så lidt af en udfordring: Chris havde nemlig fået den idé, at vi skulle forbrænde minimum 3.000 kalorier hver i løbet af formiddagen. Og efter som jeg havde været ude og løbe i 70 minutter forud for fællestræning og dermed allerede havde forbrændt næsten 1.200 kalorier, var jeg allerede lidt brugt og desværre fik disse kalorier ikke lov til at tælle med i dagens regnskab :o(

Det var nu også fair nok og jeg knoklede selvfølgelig løs, men jeg skal virkelig love for, at jeg var mærket af de seneste par dages hårde træning. Min krop var ganske enkelt mærket af, at jeg havde trænet ekstra hårdt og selvfølgelig ekstra meget af 70 minutters solid løbetræning små to timer før vi gik i gang med forbrændingen af minimum 3.000 kalorier.

Idéen med at vi skulle forbrænde minimum 3.000 kalorier og gerne 3.500 var, at vi skulle få en fornemmelse af, hvad der skal til for at forbrænde cirka et halvt kilo fedt. Det er altså lidt vildt, at man rent faktisk skal forbrænde så mange kalorier for at smide et halvt kilo fedt.

Anyway, jeg fik kæmpet mig frem til målstregen, hvilket tog lidt over fire og en halv time. Jeg var helt smadret bagefter, hvilket egentlig er forståeligt nok: Jeg havde jo forbrændt ikke mindre end cirka 4.300 kalorier i alt i løbet af dagens to træningspas.

Jeg skal derfor i seng nu og lade min krop restituere, inden søndagens spinningstime med Chris og den efterfølgende fællestræning. Jeg glæder mig allerede helt vildt til mandag, som jeg har bestemt mig for skal være 100 procent hviledag :o)

Trackbacks

  1. […] af min “blog-buddy” Leif Carlsen og hans “sindsyge” træning med Chris McDonald… nå ja og ikke mindst inspireret af Leifs fantastiske resultater, kunne jeg godt se at jeg […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: