Jeg er ude af mit pillemisbrug :o)

Overskriften på dette indlæg kan nok nemt misforstås, hvorfor jeg hellere må skynde mig at forklare, hvad jeg mener med det.

I går kom jeg nemlig til at tænke på, at jeg faktisk ikke har spist en eneste hovedpinepille, siden jeg gik i gang med Chris MacDonald projektet for otte uger siden. Før det, spiste jeg vel hovedpinepiller en gang eller to i løbet af en uge, hvilket selvfølgelig næppe kan kaldes for et pillemisbrug. Ikke desto mindre er det dejligt, at jeg ikke længere ikke længere har behov for at spise hovedpinepiller.

Jeg er ikke i tvivl om, at dette skyldes min livstilsændring, hvilket har været ensbetydende med masser af træning og fokus på at spise sundt og varieret. Samtidigt drikker jeg vand som aldrig før og stopper med at drikke kaffe efter klokken tre om eftermiddagen. Og sidst, men ikke mindst, sørger jeg for at få tilstrækkelig med søvn.

Så hvis du selv lider af et pillemisbrug, kan jeg betrygge dig med, at der altså er en forholdsvis let vej ud af misbruget :o)

Comments

 1. Jeg er helt enig Leif, en god livsstil fører mange ting med sig, specielt af positive ting for helbredet :)

  Selv burde jeg nok drikke mere vand, mens jeg er på arbejde, men får lidt for sjældent gjort noget ved det. Har dog foreslået vi fik os en vandautomat, hvilket der desværre ikke var opbakning omkring :(

  Det positive er dog, at efter vi er flyttet i nye lokaler, og kaffeautomaten nu ikke består i en kande kaffe på mit skrivebord, så drikker jeg mindre kaffe :D

 2. Ja, man kan næsten ikke drikke for meget vand, Michael :o)

 3. Jeg synes, det er meget flot, at du har lagt livsstilen om og fået en større livskvalitet. Hver lørdag læser jeg Chris MacDonalds gode råd i Politiken – og kan kun være helt enig med ham.

 4. Endnu en positiv effekt ifm. med din ændret livstil :)

  Ingen tvivl om at træning, kost, søvn og masser af vand har en stor indflydelse.

  Du har garanteret også kunne mærke det på dit energi niveau og humor :)

 5. @Madame: Mange tak for roserne. Chris er i sandhed en stor inspiratoration!

  @Anne: Jeg har virkelig kunne mærke en enorm forskel i energiniveau og fokus i hverdagen og jeg oplever heller ikke den samme træthed om eftermiddag og efter aftensmaden som tidligere – dejligt :o)

 6. Det er faktisk ikke så længe siden jeg tænkte over mit tidligere forbrug af hovedpinepiller – og da jeg tænkte over det kunne jeg ikke komme i tanke om sidste gang jeg havde taget en pille. Motion og kost er helt klart vejen ud af det for(mis)brug!

 7. Helt enig, Marianne.

  Desværre tror jeg, at for mange er det bare blevet en acceptabel vane, at man bare tager en hovedpinepille i hverdagen frem for, at tage fat i kilden til hovedpinen.

 8. Jamen godt for dig. Nu “dør” man jo ikke af en hovedpinepille engang imellem, men at det selvfølgelig er bedre at lade være, skal jeg ikke bestride. Og selvfølgelig er jeg glad for, at DU er glad for dit Chris M.-projekt, men det er altså ikke alle, der orker at gå til den i den grad – desværre! Mindre kan gøre det, og mindre forbedringer også – husk lige det, inden du bliver “hellig” i din begrejstring, som jeg selvfølgelig forstår, med de flotte resultater.

  Til gengæld har der været røster der har sagt, at man faktisk KAN drikke for meget vand, og de enorme mængder, der har været talt om, man skal konsumerer er alt for meget. Se selv artiklen her, der er fra HELSE!! Jeg er så til gengæld typen, der godt kunne drikke mere, uden at det ville skade noget.

 9. Deborah, jeg gør ikke andet end at dele mine oplevelser i forbindelse med min livsstilsændring i håbet om, at jeg kan give inspiration og information til andre, der måske går i tanker om at ville have et sundere liv.

  Jeg mener ikke, at jeg prøver på at være hellig på nogen måde, for jeg opfordrer netop ikke til at andre dyrker så meget motion og lever så markant sundere som jeg gør for tiden. Jeg forsøger bare, at give idéer og inspiration til, hvordan man måske kan få det bedre med sig selv og sit liv.

  Om man vil bruge det eller ej eller måske synes at min indsats er for overdreven, er helt op til den enkelte læser af min blog. Kan jeg til gengæld give inspiration og motivation til bare ét menneske ud over mig selv, har det været det hele værd og jeg har opnået, hvad jeg gerne ville.

 10. Leif, jeg er fuldkommen enige med dig.
  Du har min fulde respekt og opbakning.

 11. Hej Leif,
  Jeg har fulgt dit “projekt” her på siden på det sidste, og må sige at jeg er imponeret – ikke så meget over selve vægttabet, men imponeret over det faktum at du har fundet motivation til at tage dig tid i hverdagen til dette store projekt. De fleste af os der har prøvet at ændre kostvaner, gå igang med motion eller på anden måde leve sundere, har nok relativt hurtigt opdaget at det tager utroligt meget tid at ændre disse ting i en travl hverdag. Det er jo unægteligt nemmere at holde sig til det mad man plejer at lave, fremfor at skulle stå og bakse med en ny opskrift efter at have rendt rundt i supermarkedet i en time for at finde de specielle ingredienser.
  Jge er sikker på at mange somlæser din blog siger til sig selv: “ja, nu må jeg også igang med en sundere livsstil” – og flere prøver måske endda. Selv har jeg da også lyst til det, for det lyder jo så dejlig nemt – men efter flere forsøg må jeg indrømme at det absolut ikke er nemt i en travl hverdag.
  Så et stort “godt gået” herfra, fordi det er lykkedes dig at finde motivation til at tage et så stort projekt ind i din hverdag. Og også et tillykke med det fine resultat indtil videre.

 12. @Anne: Tusind for din støtte og opbakning :o)

  @Leif: Mange tak for roserne. Jeg ved om nogen, at det kan være svært at komme i gang med en ændring i livsstilen. Ikke desto mindre er selv den mindste ændrig i positiv retning. Så kan man skære bare 25% af mængden af junk food, alkohol, sodavand, slik, så er det også en start og måske kan det inspirere dig til at tage det næste skridt. Det hjælper altid at fighte for et bedre liv!

 13. Nu blander jeg mig lige lidt i snakken.. :P

  Men jeg synes klart der er forskel på at gennemføre et alm kostomlægningsprogram og træningsprogram i forhold til dit Chris McDonald projekt. Og jeg synes det er forkert at sammenligne de to ting. Hvis man skal gennemstå de ting du har stået igennem på så kort tid, så er man nødt til at have en fyr som Chris på nakken, ellers tror jeg de færreste ville løbe sur i det ret hurtigt. Jeg ville i hvert fald!

  Og hvis man ikke må være hellig på sin egen blog – hvor må man så? Jeg tænker nogle gange over det når jeg skriver om mit løb – men hey – hvis jeg ikke kan være hellig over de præstationer jeg laver der, hvor kan jeg så? Og hvis folk ik gider læse det, så er det egentlig ik mit problem.

  Jeg synes det er fedt at læse om dit C.M projekt og føler mig i den grad inspireret af det!

  (og det var så mine 5 cent)

 14. Det er helt okay, Marianne – du skal være mere end velkommen til at blande dig :o)

  Jeg tror heller ikke, at man kan nå de resultater, som jeg har opnået, uden at blive støttet, presset, coachet og udfordret af en professionel coach som eksempelvis Chris. Jeg vil i hvert fald gerne indrømme, at jeg kunne under ingen omstændigheder var nået så langt uden Chris.

  Med hensyn til “hellighed”, så vil jeg nu stadigvæk mene, at jeg personligt ikke forsøger på at spille hellig i forhold til Chris MacDonald projektet, da jeg blot ønsker at dele mine personlige erfaringer med omverdenen. Når det er sagt, er jeg er meget enig i, at hvis der er sted, hvor man skal have lov til at være hellig, så er det da på sin egen blog :o)

  Og jeg er rigtig glad for at høre, at du bliver inspireret af mit projekt :o)

 15. Undskyld – Leif må selvfølgelige skrive lige hvad han har lyst til og SELVFØLGELIG skal han være stolt over sine resultater, hvilket jeg også har rost ham for flere gange. Jeg påpeger bare, at der er flere sider af sagen – det er vel heller ikke forbudt? Jeg underkender på ingen måde hans resultater, el. det faktum, at det er både inspirerende og flot, hvilket jeg også har sagt flere gange. Hvis nogen ikke har fattet det, så forstår jeg ikke, men nu er det ihvertfald skåret ud i pap.

Trackbacks

 1. […] 100 procent “clean” :o) Jeg har således stadigvæk ikke spist så meget som en eneste hovedpinepille, siden vi gik i gang med Chris MacDonald projektet tilbage i midten af maj […]

 2. […] nemmeste ville måske være at spise et par hovedpinepiller, men lidt over to timer på et løbebånd virker faktisk også ganske godt mod tømmermænd […]

 3. […] at det ikke har været nødvendig for mig at spise så meget som en eneste hovedpinepille i næsten fem måneder i forbindelse med min livsstilsomlægning, var jeg desværre nødt til at […]

 4. […] søvn hver nat som krop og hjerne har brug for. Men jeg er nu heldigvis ude af mit eget “pillemisbrug” og er således ikke længere en del af det statistiske gennemsnit på 175 hovedpinepiller […]

 5. […] søvn hver nat som krop og hjerne har brug for. Men jeg er nu heldigvis ude af mit eget “pillemisbrug” og er således ikke længere en del af det statistiske gennemsnit på 175 hovedpinepiller […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s