En næsten rødglødende omgang spinning

Efter at have prøvet en del “normale” spinning lektioner over den sidste lille måneds tid, tænkte jeg, det nu var tid for at prøve en af Chris’ såkaldte “elite” spinningtimer.

Jeg ved jo fra egen erfaring, at hans “normale” spinning lektioner er ensbetydende med ganske høj intensitet og masser af hårdt arbejde på cyklen. Jeg gik derfor ud, at en elite spinning lektion ville være en del hårdere, når det kom til stykket.

Jeg havde dog ikke forestillet mig, at den ville være så hård, som den rent faktisk var. Hold da fast, hvor blev mine ben syrede til i løbet af de lidt over 60 minutters superhård spinning. Vi havde på et tidspunkt et seks minutters interval, hvor vi udelukkende stod op samtidigt med, at vi skulle cykle med høj intensitet og belastning. Aldrig har jeg glædet mig så meget til, at sølle seks minutter var overstået og jeg forstår nu meget bedre Einsteins relativitetsteori :o) Udfordringen var imidlertid, at det ikke var det første og eneste interval, hvor vi skulle stå op og cykle med høj belastning – der var masser af dem!

Ikke desto mindre var det alligevel en fed oplevelse desuagtet, jeg ofte var oppe i det røde belastningsfelt med hensyn til “maximum heart rate” på mit pulsur :o) Og heldigvis fik jeg jo brændt endnu 1.000 kalorier af i løbet af den time som spinning lektionen tog :o)

Trackbacks

  1. […] træningen kunne jeg ikke lade være med at sige til Chris, at jeg lige frem glædede mig til hans elite spinningstime og øvede spinningstime i morgen. Disse spinningstimer er ellers er berygtede for at kunne dræne […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s