Turist i egen by…

I lidt over et døgns tid har jeg nu haft rig lejlighed til at lege turist i København i forbindelse med mine forældre havde taget turen fra Århus til København for at besøge mig.

Jeg havde ikke set mine forældre i lidt over to måneder og de var dermed var lidt overrasket over at se, hvor meget jeg rent faktisk havde tabt. Heldigvis slap jeg for, at min mor spurgte mig, om jeg nu får nok at spise (hvad jeg altså gør), hvilket jeg ellers var sikker på at hun ville spørge om :o)

Det blev til en masse dejlige timer sammen med dem og vi nåede blandt andet at spise frokost på Restaurant Kanalen, som bestemt er anbefalelsesværdig. Dernæst tog vi på en times kanalrundfart, hvilket jeg synes er en fantastisk måde at se andre sider af København på. Derefter slappede vi lidt af på Hotel Skt. Peter, inden vi spiste en fænomenal syv-retters menu på Restaurant Geranium, som ganske vist er en dyr restaurant, men maden og den samlede oplevelse er så absolut pengene værd!

Det var til gengæld ikke helt, hvad jeg kan sige om oplevelsen hos Starbucks i lufthavnen. Her bestilte vi to gange juice, en flaske vand, en iskaffe, en frappaccino samt to “caramel shortbreads” og to muffins, hvilket kostede den nette sum af 259 kroner. Et eller andet sted ville det være okay med denne pris, hvis man fik supergod service og en ekstraordinær oplevelse, men det var bestemt ikke tilfældet.

Kagerne blev bare kastet ned i én samlet pose og jeg måtte bede om at få pakket kagerne om således, at de overhovedet kunne transporteres. Dernæst var bægeret til iskaffen og frappaccino smurt ind i mælkerester og flødeskum og for at gøre det helt perfekt, så var iskaffen flad i smagen :o( Det er bare ikke i orden, når man forlanger så mange penge. Så skal den samlede oplevelse altså bare være 112 % i orden!

Anyway, det var rigtig dejligt at have mine forældre på besøg, hygge med dem og vise dem lidt rundt i København og Nordsjælland. At jeg så samtidigt fik stillet min appetit for at være turist i egen by i et stykke tid fremover, er jo bare en ekstra bonus :o)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: