Den absolut hårdeste træning nogensinde!

For en uges tid siden troede jeg, at vi havde været igennem den måske hårdeste træning til dato, men efter i dag kan jeg med stor sikkerhed sige, at det var ikke tilfældet!

Normalvis træner Chris os mellem fire og fem timer i træk, når vi mødes hver søndag til den store omgang fællestræning, men det kan selvfølgelig variere – typisk i form af, det tager mere end fire timer. Men da dagen startede, havde jeg ingen idé om, vi skulle igennem ikke mindre end 12 timers intens træning i træk. Ja, du læste rigtigt – 12 timers træning i træk!

Idéen med den ekstreme træning var, at Chris ønskede, vi skulle igennem en slags “graduation”, inden han tager et par uger til USA. Dermed ønskede Chris at hæve barrieren markant i forhold til, hvad vi tidligere har været igennem af hård træning.

Dagen startede således med to timers intensiv spinning, som både fik pulsen markant op og sveden til at løbe i en lind strøm. Dernæst skulle vi forbrænde 500 kcal på valgfrit konditionstræningsudstyr, d.v.s. løbebånd, cykel eller crosstrainer. Herefter skulle vi tage tre gange 15 gentagelser på otte forskellige former for styrketræningsudstyr. Dernæst stod den på yderligere 500 kcal’s forbrænding og yderligere tre gange 15 gentagelser på styrketræningsudstyret. Endelig stod den på yderligere 500 kcal’s forbrænding.

Da vi var færdige med dette, blev vi kommanderet ud til Østerbro Stadion, hvor dagens måske største enkeltudfordring ventede os: 150 gange op af trapperne ved tilskuerpladserne og 150 gange ned igen. Hold da fast, hvor var det hårdt og langt hårdere, end man overhovedet kan forestille sig. Og hvis jeg skulle være det mindste tvivl om, jeg virkelig hader trapper, så blev jeg fuldt ud bekræftet i det, efter at have gennemført øvelsen. De første 100 gange og de sidste 10 gange op og ned af trapperne var helt forfærdelige!

Men jeg gennemførte som nævnt øvelsen og efter en kort pause på cirka fem minutter, skulle jeg nu tilbage til fitness dk’s lokaler på Østerbro, hvor jeg skulle igennem yderligere konditionstræning. Den næstsidste del af dagens program indebar, at jeg skulle forbrænde yderligere 1.500 kcal på en blanding af løbebånd, motionscykel og crosstrainer. Jeg må indrømme, at det virkelig krævede, at jeg mobiliserede alle de tilbageværende kræfter i både krop og sind for at jeg kunne gennemføre (det skal nævnes, at jeg tidligere på dagen havde løbet i en times tid inden fællestræning, hvorfor jeg allerede havde tæret lidt på energidepoterne). Jeg var dog aldrig i tvivl om, at jeg ville gennemføre og efter yderligere 1.500 kcal’s forbrænding, kunne jeg gå til den sidste øvelse for i dag i form af, vi skulle slutte af med at gentage øvelsen på styrketræningsudstyr.

Jeg bestod således Chris’ “graduation” og takket være ham fik jeg igen flyttet mine grænser for, hvad jeg er i stand til både fysisk og mentalt. Jeg er derfor (med rette, efter min egen mening) intet mindre end kæmpestolt over min egen indsats i dag.

Comments

 1. Det er jo god gammeldaws “sindsyg training” som vores gamle japanske mester plejede at sige :-)

  Jeg gad altså godt have set jeres ansigtudtryk da I stod foran den der trappe og Criss sagde “150 gange op… og 150 gange ned” :mrgreen:

  Kanon præstation at du gennemførte… det er simpelthen helt vildt.

 2. Mange tak, Jan :o)

  Jeg tror virkelig, at vores ansigtsudtryk har totalt blanke og uforstående, da Chris kommanderede os til at gå 150 gange og 150 gange ned af trapperne.

  “Sagde han virkelig det, jeg tror han sagde?” :o)

 3. PS: Det er for øvrigt en super effektiv måde, at forbrænde i omegnen af 7.500-8.000 kalorier på i løbet af bare en dag :o)

 4. Jeg tænkte lige, at nu var det der Chris Mcdonald gået lige over gevind, hmm, tænker det stadig, men kan jo sagtens tyde det som at du faktisk syntes det har været fjong, og så ér det jo okay.

  Må dog indrømme, at selv om træning tænder mig, giver mig sindsygt meget, så minder den der omgang mig om fanatismetænkning og det er sgu lige i overkanten. Men, som sagt, jeg har kun mine egne fordomme at lægge til grund for denne udtale:)

 5. Der er ingen tvivl om, at det var helt vildt hårdt og også ekstremt på mange måder, men det at gennemføre lige netop så hård en træning, har været ikke så lidt af en sejr på mange punkter.

  Så det er okay med mig – bare vi ikke skal gøre det hver eneste søndag :o)

  Og så skal det lige nævnes, at Chris selv deltog hele vejen. Han har det sunde princip, at han ikke beder os om at gøre noget, som han ikke selv vil gøre og deltage i.

 6. SUPER flot gået og du kan være stolt over, at du gennemførte dagens 12 timers træning :)

  Jeg har selv trænet konditionstræning i min ferie, og løbet op og ned af trapper, men dog langt fra i samme grad som du.

 7. Mange tak, Anne :o)

  Jeg er bestemt også meget stolt over præstationen :o)

Trackbacks

 1. […] Jeg kan hermed bekræfte, at det er fuldstændig korrekt når man siger, at dag nummer to er den værste, når man har trænet rigtig hårdt. […]

 2. […] I dag var der den sædvanlig fællestræning med Chris MacDonald – ganske som der er stort set hver eneste søndag. Hvad der til gengæld ikke var sædvanlig, var at der var dømt “Graduation Day No. 2″, hvilket er Chris’ betegnelse for hele 12 timers træning! […]

 3. […] skal til, for at gennemføre en så stor fysisk udfordring. Jeg har hele tiden i baghovedet, at jeg før har prøvet at træne 12-13 timer i træk og at jeg altså gennemførte træningen dengang (og på det tidspunkt var jeg ikke nær så god […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: