Hvad sker der med folk i denne varme?

Jeg hørte her til morgen i nyhederne, at en stakkels tankpasser på en OK tankstation i nærheden af Odense, måtte flygte efter at være blevet udsat for vold og trusler fra benzintyve. Det skete i forbindelse med, at man pludselig kunne tanke “gratis” benzin fra en defekt benzinstander på tankstation.

Da fejlen pludselig gik op for tankpasseren, forsøgte han at stoppe for den defekte benzinstander, men blev altså forhindret i det af truende benzintyve. Tankpasseren måtte derfor tilkalde politiet, som satte en stopper for galskaben.

Tænk, at nogen vil gøre sig til tyv for en tankfuld benzin og samtidigt true med vold. Politiet er nu ved at gennemgå en overvågningsvideo fra tankstationen, med henblik på at sigte de pågældende personer for tyveri. Benzintyvene var åbenbart naivt overbeviste om, at de kunne slippe afsted med “gratis” benzin, men nu lader det til at blive ganske dyrt for dem.

Hvad i alverden sker der med folk i denne varme?

Comments

  1. mettebech says:

    Jeg var også ved at sparke en hårdt over benet til morgen (men jeg beherskede mig) – jeg tror, varmen giver os temperament som sydlændinge!

  2. Ja, åbenbart, Mette :o)

  3. Tina Thomsen says:

    Hvis bare det kunne tilskrives varmen. Syntes godt nok, at nyhederne er præget af de mærkeligste og kedeligste historier lige for tiden.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: