Jubii, ned i handicap igen :o)

Efter som jeg har brugt rigtig meget tid på Chris MacDonald projektet i de seneste tre måneder, har jeg ikke fået spillet så meget golf, som jeg ellers gerne ville. Når jeg dog har været ude og spille i den seneste måneds tid, har jeg godt kunne mærke, at der er “room for improvement” i mit spil. Når man ikke får spillet så meget, mister man hurtig lidt rutine og føling med sit golfsving.

Men det kan godt være, at jeg ikke synes, at min generelle spil er helt på toppen for tiden, men det var i hvert fald ikke tilfældet i dag. For stort set alting fungerede bare rigtig godt ude på golfbanen i det skønne solskinsvejr. Mine drives var gode og lange, mit indspil var solidt og min putter var brandvarm og jeg holede nogle fantastiske put undervejs :o)

Alt i alt blev det til en supergod golfrunde og jeg scorede ikke mindre end 40 stableford points :o) Dermed skal jeg reguleres ned i handicap igen og ender på 13,0. Det er vel ikke så dårligt af en golfspiller, der ellers ikke synes, hans spil fungerer særlig godt for tiden :o)

Comments

 1. Søren Bechmann says:

  Til lykke, Leif. Tør man antyde, at der kan være en sammenhæng mellem de gode resultater på den ene side og dit betydelige vægttab og gode fysiske form på den anden? (Og dermed endnu en ‘testimonial’… ;-)

 2. Mange tak, Søren :o)

  Ja, der er bestemt en sammenhæng mellem gode resultater på golfbanen og mit vægttab og det faktum, at jeg er kommet i meget bedre form konditionsmæssigt.

  Jeg kan først og fremmest mærke, at jeg har en langt større smidighed i kroppen, hvilket har en positiv effekt på selve golfsvinget. Dernæst er jeg begyndt at slå lidt længere, hvilket jeg tilskriver både smidighed og at jeg har fået opbygget en større muskelmasse.

  Jeg kan også mærke, at jeg slet ikke er træt efter en runde golf, hvilket jeg var ofte var tidligere. Samtidigt er slet ikke noget problem at gå rundt med en bærebag mere.

  Sidst, men ikke mindst, er min koncentrationsevne blevet forbedret, når det gælder. Jeg er også blevet bedre til at “bare” at nyde selve spillet og bare slappe af under runden.

  Så alt i alt smitter den omfattende livsstilsforandring også af på mit golfspil :o)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: