En god undskyldning for at købe nyt tøj :o)

Efter at have tabt lidt over 26 kg i løbet af 12 uger, kommer det næppe som den store overraskelse for nogen, at man er nødt til at købe noget nyt og mindre tøj. Jeg løb ganske enkelt tør for huller i bæltet :o) Til gengæld har jeg en helt perfekt undskyldning for at få udskiftet garderoben :o)

Det er altid er dejligt at få nyt tøj, sådan har jeg det i hvert fald :o) Men ud over at føle glæde over at få noget nyt tøj, er det, at jeg nu skal smide mit “gamle” og alt for store tøj ud en vigtig del af processen omkring min livssstilsforandring. For jeg skal ikke gemme noget af min gamle garderobe, bare for en “sikkerhed skyld”. Tværtimod er det en meget synlig del af afskeden med min gamle og alt for usunde livsstil.

Og selv om jeg udmærket godt ved, at jeg slet ikke kan passe nogen af mine “gamle” skjorter, bukser eller jakkesæt, prøver jeg faktisk hver eneste stykke tøj jeg smider ud. For jeg vil gerne mærke forskellen og forsøge på at huske den. For det er det synlige bevis på, at jeg nu har fået et meget sundere og langt mere energifyldt liv.

Indtil videre har jeg fyldt fire sorte sække med “gammelt” tøj, men jeg er slet ikke færdig med at rydde ud i min gamle garderobe. Dermed er jeg endnu ikke løbet tør for undskyldninger for at købe nyt tøj :o)

Comments

 1. mettebech says:

  Jeg havde nu nok gemt et enkelt par bukser. Ikke for at have dem for “en sikkerheds skyld”. Men tværtimod for at minde mig selv om, at jeg aldrig ønsker kunne passe dem igen.

  Jeg synes saftsuseme, det er sejt at tabe 26 kg. på den gode måde… jeg ser frem til at følge udsendelserne på DR – det er noteret på kalenderen!

 2. For pokker Leif, man bliver helt glad ned i maven når man følger din process udi noget der lyder som livet- nu bare endnu bedre:)

  Jeg glæder mig SÅ meget til at følge de programmer, og er ikke et sekund i tvivl om at dit liv ér lagt om én gang for alle, denne:)

  Nyd dine tøjkøb, nyd forandringen, sol dig i dig selv og lad andre spejle sig i dig:)

 3. @Mette: Jeg fik ikke skrevet det, men jeg har faktisk gemt et enkelt jakkesæt som “minde” – præcis til det formål som du skriver :o)

  @Pia: Jeg skal gøre mit bedste :o)

 4. Jeg GLÆÆÆDER mig som, jeg ved ikke hvad, til jeg når så langt. Det er bare så flot. Håber jeg snart “puster dig i nakken” med hensyn til kilo. Nej det kan jeg ikke nå, men jeg kan få tabt det samme antal og jeg skal nok. Er bare ikke lige så hurtig. Nyd indkøbene, og London er da absolut stedet at “gå amok”. Enjoy!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s