Jubii, jeg har vundet 3,7 mio. kroner!

Jeg har netop modtaget en mail med det glædelige budskab om, at jeg har vundet ikke mindre end 500.000 euros, hvilket svarer til cirka 3,7 millioner kroner. Jeg skal ikke gøre andet, end at kontakte et telefonnummer i Holland og bekræfte, at jeg er vinderen og deponere et mindre garantibeløb for at jeg kan få udbetalt de mange millioner. Det er jo helt vildt og det lyder næsten for godt til at være sandt.

Nå ja, det er det selvfølgelig for godt til at være sandt. Selv om mailen er på dansk (om end den er dårligt skrevet og fuld af fejl), så lugter det langt væk af svindel og humbug! Det eneste sted her i landet, hvor man kan vinde så mange penge på lovlig vis, er vist hos Danske Spil eller Klasselotteriet og der skal man mig bekendt ikke efterfølgende indbetale penge, når man ellers har betalt for en lodseddel.

Men som man i går kunne læse om i en artikel på Ekstra Bladets website, så findes der desværre meget naive mennesker, der gerne indbetaler endog meget store summer til fremmede mennesker i troen på, at man så får adgang til millioner af kroner.

Desværre er der stadigvæk meget sandhed i det over 2.000 år gamle romerske ordsprog om, at “Verden ønsker at blive bedraget, så lad den blive det”.

Comments

 1. Ja det er dælme utroligt. Jeg skrev faktisk om samme emne forleden.

 2. abildjyden says:

  Jeg kunne ikke undlade at trække på smilebåndet, skriver tit jeg er af den naive type, dog gennemskuede jeg meget hurtigt, hvad dit mål for dette indlæg var.

  Jeg undre mig der bruges tid på at gøre dette overfor gode almindelige mennesker, og jeg undre mig at gode almindelige mennesker kan hoppe på den!

 3. Man skulle ellers tro, at alle mennesker blev “født” med en god portion sund fornuft, men det er åbenbart ikke tilfældet. Måske er det mig, der er for naiv på dette punkt?

 4. Tja, hvor mange skal reagere på en spam-reklame for at få spam-maskinerne til at løbe rundt? 0,0001 % ? Der skal meget få idioter til i hvert fald.

 5. Du har desværre meget ret, Lars :o(

 6. Fantastisk – det har jeg også, vundet så mange penge og på samme vilkår som dig…..jeg vælger nu også at stå over :-)

Trackbacks

 1. […] på måneden var jeg så heldig at vinde ikke mindre end 3,7 millioner kroner og jeg skulle såmænd ikke gøre andet, end at kontakte et telefonnummer og bekræfte, at jeg var […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s