Den nye iPhone 3G virker lovende…

Selv om jeg to gange tidligere havde droppet Apple iPhone på grund af frustrationer over den manglende understøttelse af 3G-netværk og push mail, har jeg alligevel valgt at prøve kræfter med den nye iPhone 3G. Den nye model er nemlig opdateret med lige netop 3G og push mail samt en række nye features i forhold til den oprindelige iPhone.

Og indtil videre virker iPhone 3G meget lovende. Datahastigheden er ikke overraskende blevet markant bedre som følge af 3G-netværket (til orientering bruger jeg SONOFON som mobiloperatør), hvilket smitter positivt af på brugeroplevelsen, når man surfer, tjekker mails eller bruger andre applikationer, som trækker på netværksforbindelsen. Men den mest positive forbedring efter min mening er push mail understøttelsen. Nu bliver mail, kalender og kontaktpersoner helt automatisk opdateret “over the air” :o)

Lidt malurt i bægeret er dog, at 3G-understøttelsen og push mail virkelig koster batteritid. Jeg kan i hvert fald ikke få min iPhone til at holde strøm en hel dag og der skal lades i løbet af dagen. Samtidigt kan man ikke indstille særlige mange synkroniseringsparametre, herunder eksempelvis om mails skal downloades med eller uden vedhæftede filer. Samtidigt er der fortsat visse begrænsninger i kalenderdelen i forhold til at kunne rette i aftaler, men det er dog til at leve med. Og sidst, men ikke mindst, er det uforståeligt, at Apple stadigvæk undlader at udstyre iPhone med en Task/To Do applikation. Men man har jo lov til at håbe på, at det kommer i næste større softwareopdatering af iPhone.

Alt i alt ser iPhone 3G som nævnt lovende ud og måske kommer det gamle ordsprog om “alle gode gange tre” til at holde vand i mit tilfælde :o)

Comments

  1. iphone 3g har ikke bluetooth

  2. Jo, iPhone 3G er udstyret med Bluetooth – jeg bruger det hver eneste dag i.f.m. mit Bluetooth headset.

Trackbacks

  1. […] uger siden lykkedes det mig endelig, at få fat i et eksemplar af den nye Apple iPhone 3G (klik her for at læse om min umiddelbare oplevelse med 3G-udgaven af med […]

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: